Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH

Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH

Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 72 318 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH - termékleírás

Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH Ha olyan sí- vagy snowboard anorákot keresel, amely melegen és szárazon tart a lejtőkön, a férfi Nordblanc ADAPTABLE anorák remek választás. A tartós Teratex® X15000 anyagból készült, vízálló, lélegző és szélálló membránnal ellátott anorákot úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Furtherm® hőszigeteléssel van ellátva, hogy egész nap kényelmes legyen. A modern dizájnnak köszönhetően pedig a lejtőn és azon kívül is remekül mutat. Mély hóban való lovagláskor számíthat a ragasztott varratokra, a vízálló cipzárakra, a szoros, rugalmas mandzsettákra és a funkcionális derékszíjra. A kapucni is levehető és négyféleképpen állítható, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson. SZÉLÁLLÓ Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. Elasztikus RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Ragasztott varratok Magas hőmérsékletű ragasztott szalag alkalmazásával a tű varrása közbeni behatolása után keletkező furatok 100% -os gyógyulását érjük el. Ez a terméket teljesen vízállóvá teszi, még az ilyen varratokkal rendelkező helyeken is. FELSZERELÉS vízálló cipzárak ragasztott varratok derékszíj rendszer dupla hüvely skipass zseb Felső anyag: tERATEX® 15000 membrán mag, vízoszlop 15 000 mm, légáteresztő képesség 15 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter   Kabátok » Téli kabátok » Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH

Termék Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH csoport termékei között található Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Férfi kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH - ár és elérhetőség előzményei

Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH - egyéb érdekes termékek

Férfi snowboard anorák ADAPTABLE bézs NBWJM7751_JEH - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?