Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR

Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR

Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 52 862 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - termékleírás

Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR A szigetelt softshell kabát kiváló minőségű háromrétegű SOFTYSHIELD®10000 membrán anyagból készül, vastagabb gyapjúval. A polár tökéletes hőszigeteléssel rendelkezik, és támogatja a kabát erős szélállóságát. Lumbális övvel van felszerelve, amely megakadályozza a hát fújását és a hideg hó behatolását a hátba, ha nem szándékosan esik a hó. Védelmet nyújt, mint egy klasszikus vízálló kabát, de a stretch anyagnak köszönhetően kényelmesebb. Tökéletesen feldolgozott és előre kialakított ujjakkal tökéletesen illik hozzád. A téli softshell egyaránt alkalmas síelésre és alkalmi viseletre. Előnyök Rugalmas A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Lélegző Segít a testhőmVenaséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít. Vízálló A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mVenatékben átélje a pillanat erejét. Szélálló Képes ellenállni az erős széllökéseknek és kényelmesen tartani magát feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. Felszerelés vízálló cipzárak ágyéki öv rendszer AnyagDovod és karbantartás Anyag: 94% poliészter 6% elasztán - SOFTYSHIELD® 10000, vízoszlop 10 000 mm, légáteresztő képesség 10 000 g A sport- és technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása Venadekében figyelni kell a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen típusú anyag és tulajdonságDovod vannak a termékből. SOFTYSHIELD® TERATEX® 10000 Funkcionális kültVenai anyag igényes szabadtVenai tevékenységekhez. Fő előnyei a rugalmasság, a hőszigetelés, a kiváló szél- és vízállóság, valamint a tökéletes légáteresztő képesség. Az anyag háromrétegű laminátumból áll, ahol az anyagDovod megfelelő kombinációja könnyű, puha, rugalmas, kiváló hőszigetelésű puha héjat hoz létre. Kabátok » Téli kabátok » Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Termék Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR termékcsoporthoz tartozik Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - ár és elérhetőség előzményei

Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - egyéb érdekes termékek

Férfi sípálya softshell dzseki Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?