Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD

Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD

Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 63 429 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD - termékleírás

Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD Férfi téli és sí kabát NORDBLANC CONTRASTY TERATEX® X15000 sztreccs anyagból. A TERATEX® X15000 stretch anyagból készült, membránnal ellátott NORDBLANC CONTRASTY téli és sí dzseki rendkívül vízálló. A kabát még zord időjárás esetén is megvéd a nedvesedéstől, a FURTHERM® hőszigetelés pedig ideális hőkomfortot biztosít. A belső zsebek, a síbérlet zsebe az ujján és más apró részletek teszik ezt a kabátot ideális választássá síeléshez és téli sportokhoz. A modern kialakításnak köszönhetően a kabát alkalmas városi használatra. Egyetlen hópehely sem fog átjutni a jól illeszkedő ujjak rugalmas dupla mandzsettáján és a továbbfejlesztett derékpánton. SzélállóEllenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VízállóA vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző  Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. Üreges szál  Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Ragasztott varratok A magas hőmérsékletű ragasztószalag alkalmazása 100%-os gyógyulást eredményez a varrás során a tű behatolása által keletkezett lyukak. Ez teszi a terméket teljesen vízállóvá, még a ragasztott varratok területén is. Anyag Felső anyag: TERATEX® 15000 membrán mag, vízoszlop 15 000 mm, légáteresztő képesség 15 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter Technológia: TERATEX® 15000 membránmag Tartós membránanyag, amely rendkívül vízálló és légáteresztő. Véd az időjárás szeszélyei ellen. Megszünteti a széllökések behatolását, és kiemelkedik a víztaszító képességtől. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas minden igényes és extrém sporttevékenységhez. FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Kabátok » Téli kabátok » Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Termék Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD csoport termékei között található Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD - ár és elérhetőség előzményei

Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD - egyéb érdekes termékek

Férfi sí dzseki Nordblanc Kontrasztok NBWJM7741_OSD - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?