Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga

Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga

Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 371 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga - termékleírás

Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga A gyors túrázásra és egyéb aktív terepen való mozgásra alkalmas Nxis Evo WP sportos-kültéri, technikai cipő Keen modell egyesíti a kültéri túracipő és a sportos futócipő előnyeit. A tartós, erős hálós felsőrész TPU anyaggal van megerősítve a fűzőnyílások és a szabadon hagyott oldalsó panelek körül, és KEEN membránnal rendelkezik.DRY és PFC-mentes impregnálás. Lélegző, gyorsan száradó bélésének köszönhetően még erős esőben is szárazon tartja a lábát. KEEN talpbetét.ALL.A kiváló minőségű gumikeverékből készült TERRAIN 4 mm mély, többirányú mintázattal van ellátva, amely jó tapadást és biztonságos mozgást garantál a burkolatlan terepen. A KONNECTFIT technológia jelentősen megerősíti a sarkat. A lábfej szoros illeszkedését a felső hurkok által meghosszabbított fűzés is segíti, amely lehetővé teszi a pontos meghúzást a lábfej felső részén. A járás kényelmét tovább fokozza a kivehető, anatómiailag formázott poliuretán talpbetét, a boka körüli párnázott nyelv és gallér, valamint az ultrakönnyű EVA habból készült injektált középtalp a kényelmes párnázás érdekében. A cipő belseje környezetbarát ECO ODOR CONTROL technológiával van kezelve, amely csökkenti a mikropenész és a szagok kialakulását. Paraméterek: felsőrész: hálós PFC mentes impregnálás egyedül: ALL-TERRAIN középtalp: EVA Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi cipők, a márka gyártja KEEN, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik KEEN, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga - termék paraméterei

nagyság10 US
nagyság10,5 US
nagyság11 US
nagyság11,5 US
nagyság12 US
nagyság9 US
nagyság9,5 US
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaKEEN
E-shopGamisport.hu

Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga - egyéb érdekes termékek

Férfi cipők Keen NXIS EVO WP M fekete / keen sárga - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?