A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 187 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Felhasználható levesek (főleg krumpli- és gombaleves), főzelékek (krumpli-, bab-), mártások, húsételek, köztük szárnyas és vadhúsok, továbbá húskészítmények (kolbász, hurka), valamint borok ízesítésére...
Termék Erdészné Majoranna Morzsolt 10 g EAN kóddal rendelkezik 5998692500500.
Kategória | Babák, Levesek |
EAN | 5998692500500 |
Támogassa minden családtag egészséges fejlődését, és válasszon a gyermekek számára készült játékok nagy választékából. Jó szórakozást a barátokkal, töltse ki az idősek szabadidejét. A játék gyakran egy felnőtt gyermekkori álmának beteljesülése.
A kreatív, interaktív, didaktikus vagy oktató játékok és játékok a legjobb felkészülés gyermekei jövőjére. Engedje meg a gyerekeknek, hogy versenyezzenek és érvényesüljenek a kollektívában.
Fejlessze a legkisebb gyerekek kíváncsiságát és azt a képességet, hogy mindig valami újat fedezzen fel.
Felhasználható levesek (főleg krumpli- és gombaleves), főzelékek (krumpli-, bab-), mártások, húsételek, köztük szárnyas és vadhúsok, továbbá húskészítmények (kolbász, hurka), valamint borok ízesítésére
Felhasználása Felhasználható levesek (főleg krumpli- és gombaleves), főzelékek (krumpli-, bab-), mártások, húsételek, köztük szárnyas és vadhúsok, továbbá húskészítmények (kolbász, hurka), valamint borok ízesítésére. Kacsa, bárány, birka, ürü, továbbá grillételek,
Kotányi Majoranna szárított, morzsolt. A majoranna íze aromás, enyhén csípős, kissé kesernyés
Erdészné Morzsolt tárkony. A teljes északi féltekén elterjedt, hazánkba Erdélyből érkező, az őszirózsafélék családjába tartozó évelő fűszernövény szárított, morzsolt levele. Felhasználása:Saláták, ecetes savanyúságok eltevésénél, de levesek, főtt húsok,
A lestyánt mind friss, mind szárított állapotában használják, régebben egyetlen falusi kertből sem hiányozhatott. Az erdélyi konyha nélkülözhetetlen fűszere. A petrezselyemhez hasonló illatú és ízű fűszernövény. Egyéb népies elnevezései: lecsihan, leustyan, levescsík,
A majoránna egyike a legrégebbi magyar fűszereknek, amely méltatlanul kiszorult a mai magyar konyhából. Kitűnően ízesíthetők vele levesek, pl. burgonya és gombaleves, és főzelékek (kelkáposzta és savanyú burgonyfőzelék). A csirketöltelékekhez is nélkülözhetetlen
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti
Erős, kámforos aromája miatt óvatosan kell használni, mert túladagolva megváltoztatja az étel jellegét. Illóolajainak megőrzése érdekében jól zárható edényben kell tartani. Friss ágacskái néhány napig hűtőben is elállnak. Leggyakoribb alkalmazásainehezebben emészthető
Felhasználása nagyon sokszínű. Levesek, saláták, sültek, vadas ételek, halételek, kőrözöttek fűszere is. Erős, aromája miatt óvatosan kell használni, mert túladagolva megváltoztatja az étel jellegét
Ajánlott szárnyas ételekhez. Felhasználása Használják mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gombás- és halételek fűszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, továbbá zsályával és hagymával pácok, szószok, bárány-, és
A borsikafű - más néven Csombor - jellegzetes, borsra emlékeztető, fűszeres illatú és ízű növény. Az erdélyi konyha jellegzetes fűszere, a borsra emlékeztető annál kevésbé erős jellege miatt diétás ételek, saláták fűszerezésére kiváló. Felhasználható burgonya-,
A kapor gyakori zöldfűszer a magyar konyhán. Készíthetünk belőle levest, mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele. A kaprot csokorba kötve frissen vásároljuk és csak
Az oreganot „vad majorannának” és „szurokfűnek” is nevezték. A több elnevezés arra utal, hogy az oregano Európa különböző régiójaiban honos. A déli országok napsütésének köszönhetően aromája intenzívebb lesz, mint a közép-európai országokban termesztett oreganoé
Erdészné Egész rózsabors. Indiai eredetű, örökzöld kúszócserje éretten szedett, különleges eljárás során szárított piros színű bogyótermése. Égetően csípős ízű fűszer. Felhasználása: Jól illik a vörös- és a vadhúsokhoz. Élettani hatása: Étvágygerjesztő
Klasszikus, régóta termesztett babfajta, melyet ajánlunk egytálételek, levesek (minestrone) és saláták készítéséhez. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: kína-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1193kJ/284 kcal Zsír: 1,6 g Amelyből telített zsírsav: 0,2 g
Ízletes babfajta. Ajánljuk főzelékek, levesek, saláták és egytálételek készítésére, vagy előételként. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: kína-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1193kJ/284 kcal Zsír: 1,6 g Amelyből telített zsírsav: 0,2 g
Erdészné Egész zöld bors. Indiai eredetű, örökzöl kúszócserje még éretlenül leszedett bogyótermése. A feketedést meggátolandó sós-ecetes lébe pácolják. Felhasználása: Felhasználható vadakhoz, kacs
Egyéb elnevezései: csillagos ánizs, kínai ánizs vagy ánizscsillag. Ínyencségre vágyók jellegzetes íze és illata miatt kiválóan használhatják sütemények, gyümölcslevesek, kompótok, édes borok, teák készítéséhez. Az egyik alapvető összetevője a Gallianónak, a
A metélőhagyma vagy snidling, a tavasz első zöldülő hírnöke. Népies nevei: pázsithagyma, pázsitfű, valamint a német nevéből: snidling, snittling. A friss metélőhagyma gyorsan elfonnyad, és kellemetlen keserű íze lesz. A szárított viszont hosszú ideig fogyasztható. Felveszi
Vágva és morzsolva forgalmazzák. Erős, kámforos aromája miatt óvatosan kell használni, mert túladagolva megváltoztatja az étel jellegét. Illóolajainak megőrzése érdekében jól zárható edényben kell tartani. Friss ágacskái néhány napig hűtőben is elállnak. Leggyakoribb