Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses

Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses

Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 44 294 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses - termékleírás

Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses A népszerű Targhee III alacsony modell teljes bőrből, amely alkalmas városi és egész napos viseletre vagy könnyebb terepen való mozgásra. A felsőrész prémium minőségű bőrből készült, légáteresztő hálóval kombinálva. A cipő bőre LWG tanúsítvánnyal rendelkezik a környezetbarát eljárásokat alkalmazó gyártók számára, hogy csökkentsék a vegyszerfelhasználást. A cipő elején a KEEN szabadalmaztatott lábujjvédője található.VÉDELEM. A középtalp EVA anyagból készült a kényelmes tapadás érdekében, míg a cipő belseje kivehető EVA talpbetétet tartalmaz boltíves alátámasztással a hosszan tartó kényelem érdekében. A kiváló minőségű AL L-TERRAIN gumitalp 4 mm mély, többirányú futófelülettel tökéletes tapadást biztosít a burkolatlan terepen és kiváló tapadást a felszínen. A cipőt természetes antibakteriális technológiával kezelik ECO ANTI-ODOR, ahol a talpbetétet probiotikus technológiával töltik fel, amely természetes módon, nehézfémek és veszélyes vegyi anyagok nélkül bontja le az izzadságszagot. terméktípus: cipő alkalmas tevékenységekhez: szabadidő, utazás membrán Keen rögzítés: fűző felsőrész: prémium bőr bélés: légáteresztő háló talp: gumi középtalp: Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses

Termék Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik KEEN, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses - termék paraméterei

nagyság10 US
nagyság10,5 US
nagyság11 US
nagyság9 US
nagyság9,5 US
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Trekking cipő
MárkaKEEN
E-shopGamisport.hu

Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses - ár és elérhetőség előzményei

Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses - egyéb érdekes termékek

Cipő Keen TARGHEE III Oxford Férfiak fekete/mágneses - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?