Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry

Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry

Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 58 140 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry - termékleírás

Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry A modell összességében karcsúbb lett, de az innovatív feldolgozásnak és az új, kiváló minőségű, 4 mm mély, többirányú mintázatú AL L-TERRAIN gumitalpnak köszönhetően valamivel keményebb, mint az eredeti modell. Ez a magasabb, könnyű trekking cipő KEEN vízálló és lélegző PU membránnal.A DRY, amely tökéletes védelmet garantál a lábának kedvezőtlen körülmények között, túrázásra és mérsékelt terepre készült. A felsőrész vízálló bőrből és erős hálóból készült. A cipő elején a KEEN szabadalmaztatott lábujjvédője található.PROTECT, a középtalp kétszeresen tömörített EVA habból készült, a talp feletti oldalsó részek tartós bőr szegéllyel vannak ellátva. A cipő belseje kivehető, kettős sűrűségű EVA-béléssel van ellátva. Az ESS és a fröccsöntött TPU ívek jobb stabilitást biztosítanak az egyenetlen terepen való mozgáshoz. A cipő tetején megerősített fűzőlyukak találhatók a könnyű beállítás és rögzítés érdekében. A cipő kiváló minőségű, természetes antibakteriális CLEANSPORT NXT technológiával van kezelve. terméktípus: túrabakancs alkalmas tevékenységekhez: túrázás membrán: Igen rögzítés: fűző felsőrész: bőr és erősháló bélés: szövet és KEEN membrán.DRY egyedül: AL L-TERRAIN középtalp: Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry

Termék Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik KEEN, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry - termék paraméterei

nagyság10 US
nagyság10,5 US
nagyság7 US
nagyság7,5 US
nagyság8 US
nagyság8,5 US
nagyság9 US
nagyság9,5 US
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Trekking cipő
MárkaKEEN
E-shopGamisport.hu

Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry - ár és elérhetőség előzményei

Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry - egyéb érdekes termékek

Cipő Keen TARGHEE III Középső WP Nők weiss/boysenberry - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?