Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116

Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116

Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 247 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - termékleírás

Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 Női bőrcsizmák, amelyek a megfelelő úton vezetnek az őszi természet és a varázslatos város utcáin. A fák már az év legszebb színei lettek. A reggeli köd misztikus Venaintést ad a természetnek, és a horizont a horizont alatt varázslatos hangulatot teremt a városDovod utcáin. Shesz itt van. És vele, ezek a hölgyek egész Asolo jó VenazésVenat. Talán néha a városi csempe elcsúszik. És talán egy sáros nyomvonalhoz vezet, csúszós gyökerekkel. neuvedeno számít. A Vibram® Betulla Sight gondoskodik arról, hogy minden egyes lépés biztonságos legyen. És nincs Awe. Akár bárhová megy, a lábad száraz és hűvös marad. Ezek a cipők vízálló GORE-TEX® membránnal és vízálló Nubuck Toprésszel vannak felszerelve. Főbb jellemzők Felső: vízálló Nubuk 1,6 - 1,8 mm Bélés: GORE-TEX® Extended Comfort + bőr gallVena Sole: Vibram® Betulla kitágult gumi Súly: 285 g (egy cipőmVenaet 5 UK) Made in Europe Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116

Ez a termék a kategóriába tartozik Női cipő a márkától Asolo.

Termék Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo.

Ezt a terméket a csoportban találja Női alacsony cipő, a márkához tartozik Asolo.

Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - termék paraméterei

nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaAsolo

Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - ár és elérhetőség előzményei

Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - egyéb érdekes termékek

Cipő Asolo Taiki GV ML wool/wool/A116 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?