400g Greenwoods Insects rovarok burgonyával, borsóval és fava babbal száraz macskatáp

400g Greenwoods Insects rovarok burgonyával, borsóval és fava babbal száraz macskatáp

400g Greenwoods Insects rovarok burgonyával, borsóval és fava babbal száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 521 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

400g Greenwoods Insects rovarok burgonyával, borsóval és fava babbal száraz macskatáp - termékleírás

Rovarok: macskája új kedvenc eledele.Aprócska élőlények nagy plusz pontokkal: a rovarok kiváló fehérjeforrások, telis-teli tápanyagokkal és esszenciális zsírsavakkal. Ez az extra adag taurinnal gazdagított, ízletes teljes értékű eledel mindenféle kalandra felkészíti mini fromátumú ragadozóját.A táp gabonamentes receptúrája csupán maroknyi válogatott összetevőt tartalmaz: fekete katonalégy (hermetia illucens) lárváit, könnyen emészthető burgonyával, borsóval és favababbal kiegészítve, tápláló lenmaggal, almával és céklával gazdagítva. Az eledel mellőzi a töltőanyagokat, mesterséges színezékeket és aromákat. A már megszokott Greenwoods-stílusban.Ismertesse meg macskájával a rovarok ízét és élvezetét – ezek egyszerűen nagyszerűek. Gabonamentes receptúraMaroknyi válogatott összetevő#1 összetevő: hermetia illucens (fekete katonalégy) lárvaTeljes értékű eledel felnőtt macskáknak Powered by Insects! Az eledel 400 g-os és 3 kg-os kiszerelésben, valamint 3 x 3 kg-os gazdaságos csomagban kapható.

400g Greenwoods Insects rovarok burgonyával, borsóval és fava babbal száraz macskatáp - termék paraméterei

KategóriaBabák, Borsó

400g Greenwoods Insects rovarok burgonyával, borsóval és fava babbal száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

400g Greenwoods Insects rovarok burgonyával, borsóval és fava babbal száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

400g Greenwoods Insects rovarok burgonyával, borsóval és fava babbal száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?