12kg Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya & borsó száraz kutyatáp

12kg Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya & borsó száraz kutyatáp

12kg Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya & borsó száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 58 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12kg Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya & borsó száraz kutyatáp - termékleírás

Sok finom hús, valamint más könnyen emészthető és laktató összetevők keveréke: A Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya borsó kiegyensúlyozott és egészséges, a kutyák táplálkozási igényeihez igazított receptúrát tartalmaz, amely biztosítja, hogy kedvence minden étkezéskor teljes mértékben táplált legyen.A Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya borsó friss bárányhúsból készül, és több mint 65%-ban állati eredetű összetevőket tartalmaz. Gabona helyett burgonyát és borsót tartalmaz, mint könnyen emészthető szénhidrátforrást. A különböző prebiotikumok komplexe szintén segíthet az emésztés támogatásában . A kutyatáp emellett értékes omega-3 zsírsavakkal is ellátja négylábú barátját, amelyek segíthetnek a bőr és a szőrzet egészségének megőrzésében.A Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya borsó egy pillantásra: Kiegyensúlyozott szárazeledel minden fajta felnőtt kutyák számáraHúsban gazdag és fajoknak megfelelő: több mint 65%-ban állati eredetű összetevőkből készült.Kiváló minőség: friss húsból készült, nagyon ízletesGabonamentes: alkalmas allergiás és intoleranciás kutyák számára isBurgonyával és borsóval: könnyen emészthető és laktató szénhidrátforráskéntKiegyensúlyozott és tápláló: napi etetésre alkalmasÉrtékes omega-3 zsírsavak: hozzájárulhat a normál szőrzet és bőr fenntartásáhozPrebiotikumok forrása: XOS-t (xylo-oligoszacharidok) és MOS-t (mannán-oligoszacharidok) tartalmaz az emésztési funkciók támogatásáraSpirulinával és yucca schidigerával: hozzájárulhat a kevésbé rossz szagú bélsár kialakulásáhozGlükozamint és kondroitin-szulfátot tartalmazMesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes

12kg Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya & borsó száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

12kg Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya & borsó száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

12kg Monge Bwild Grain Free All Breeds bárány, burgonya & borsó száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?