Tejszín és tejszínhab sűrítő sós karamell ízzel. Új termék a tejszín, tejszínhab és tejszínhab sűrítők és stabilizátorok portfóliójában. A finom sós karamell kiváló és népszerű íze egyedi krémek és desszertek készítéséhez további összetevők hozzáadása
35% tejszínhab professzionális felhasználásra cukrászsüteményekben és a konyhában. Megbízható és sokoldalú tejszínhab a professzionális konyhában. A legjobb főzési tulajdonságok és az ideális habverő képesség itt egyesülnek. Akár sütemények és desszertek
Fixáló gyümölcsdarabokkal All Natural. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére liofilizált gyümölcsdarabokkal. | Kiegyensúlyozott sült alma és lágyan fűszerezett fahéj keveréke. | Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a
Porkeverék joghurtos ízű tejszínhab ízesítésére és sűrítésére. Tejszínhab fixáló joghurtos alappal - kiválóan alkalmas könnyű fixálásához, mint például tekercsek, semifredek, sütemények. | Összetevők: cukor, zselatin, szárított joghurtpor (18%), mod. keményítők, só,
Porkeverék joghurtos ízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Tejszínhab -keményítő joghurtos alappal - kiváló könnyű krémek tekercsekhez, félfredekhez, süteményekhez. | | A feldolgozás nagyon egyszerű - keverjünk össze 200 g merevítőt és 400 ml hideg vizet, és
Dawn All Natural alap-fixáló finom krémek készítéséhez. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére, jellegzetes kávéízzel. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a szeletelésnél. | Széleskörű felhasználásra alkalmas - torták,
Tejszínhabbal kérem! A Liss habpatronnal és a megfelelő tejszínhab készítő szifonnal vendégei kívánsága azonnal teljesül! Egy nyomós tejszínhab adagoló segítségével a tejszínhab gyorsan és könnyedén szervírozható a finom sütemények mellé vagy a kávén. Az acélból
A tejszínt és a tejszínhabot természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal stabilizáló porított keverék. Eper illat, íz, fagyasztva szárított eperdarabok - ez egy tejszínhab-sűrítő 250g-os kiszerelésben. | Nemcsak a semifreddóban, tortatöltelékben, hanem a
A tejszínhab ízesítésére és keményítésére szolgáló porított keverék természetes aromával és gyümölcsdarabokkal. A könnyű tejszínhabos desszertek kedvelői számára egy másik minőségi sűrítőnk gyümölcsdarabkákkal - ezúttal vérnarancs. Használata egyszerű - keverje
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes aromával, színekkel és gyümölcsdarabokkal. Eper illat, aroma, fagyasztva szárított eper darabjai - tejszínhab fixáló 2,5 kg-os csomagban. | Nemcsak félrétegként, sütemények töltésénél használható, hanem a torta
Porkeverék természetes aromájú tejszínhab és gyümölcsdarab aromájához és edzéséhez. A könnyű tejszínes desszertek szerelmeseinek egy másik minőségi merevítőt is tartalmazunk darab gyümölcsökkel - ezúttal véres narancs. A felhasználás egyszerű - keverjük össze a
Alkalmas hőkezelésre Ez a keményítő semleges ízű, és hideg - azaz sütés nélküli - töltelékek, nevezetesen tejszínhab és túró keményítésére szolgál. Ez a keverék hőkezelésre is alkalmas.Ár 500 g-onként
Tejszínt és tejszínhabot stabilizáló porított keverék természetes színnel, ízzel és erdei gyümölcsdarabokkal. Keverjük össze a tejszínhab készítéséhez erdei bogyókkal. | Összetevők: cukor, glükóz, zselatin, erdei keverék - por (10% gyümölcsnek felel meg), citromsav,
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Tejszínhabbal kérem! A Liss habpatronnal és a megfelelő tejszínhab készítő szifonnal vendégei kívánsága azonnal teljesül! Egy nyomós tejszínhab adagoló segítségével a tejszínhab gyorsan és könnyedén szervírozható a finom sütemények mellé vagy a kávén. Az acélból
Por keverék a joghurtízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Joghurtos tejszínhabsűrítő - kiváló könnyű krémek rouládákhoz, félkész süteményekhez, tortákhoz. | Összetevők: cukor, zselatin, joghurtpor (18%), módosított keményítő, só, citromsav, aroma. | A
Körte ízű termék - ismét sokoldalúan felhasználható tejszínhab, zsíros és folyékony töltelékek készítéséhez. Az adagolás egyszerű, mint minden carinade esetében - arányosan öntsük fel vízzel, hagyjuk 20 percig pihenni, majd keverjük bele a megpuhított zsírt vagy a
Túró fixáló A Tvarmix túró fixáló standard finom tészta töltelék készítésére tervezték. Ez lehetővé teszi a technológiai víz magas hozzáadását és biztosítja, hogy az elkészített töltelék gazdaságos legyen. A kész töltelék homogén, finom krémes textúrájú. A
A habverő tál kiöntővel és fogantyúval segít a krémek, tejszínhabok, tejszínhab,... Anyag: műanyag. Műanyag. Méretek: térfogat 3 l, 24x26x14 cm. A habverő tál kiöntővel és fogantyúval segít a krémek, tejszínhabok, tejszínhab,... Anyag: műanyag. Műanyag. Méretek: térfogat
Fixáló gyümölcsdarabokkal All Natural. Tiszta porkeverék tejszínhab / tejszín ízesítésére és feszesítésére liofilizált gyümölcsdarabokkal. | Kiegyensúlyozott sült alma és finom fűszeres fahéj keverék. | Javított és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a vágásban. Széles
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
Por keverék a joghurtízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Joghurtos tejszínhabsűrítő - kiváló könnyű krémek rouládákhoz, félkész süteményekhez, tortákhoz. | Összetevők: cukor, zselatin, joghurtpor (18%), módosított keményítő, só, citromsav, aroma. | A
A könnyű tejszínhabos desszertek szerelmeseinek egy másik minőségi fixálót is kínálunk gyümölcsdarabkákkal - ezúttal cseresznye ízű fixáló. | | Súly: 2500g
Természetes Dawn All Natural alap - fixáló a finom krémek és töltelékek elkészítéséhez mangó- és barackízű töltelékkel. Tiszta ízesítésű keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére, liofilizált gyümölcsdarabokkal. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes színnel, aromával és erdei gyümölcsdarabokkal. Keverjük össze a tejszínhab készítéséhez erdei bogyókkal. | Súly 250 g
Gyerkőcei szívesen öltik fel a kis szakács vagy vendéglátó szerepét? Eper készlet tejszínhabbal 100% Chef tálcán evőeszközzel az Écoiffiertől örömet szerez 18 hónapos kortól
DELÍCIA Habverő és díszítő cső Kiválóan alkalmas a házi tejszínhab könnyű és gyors elkészítésére, majd egyenesen ebből a habverőből díszíthetjük ételeinket vagy italainkat, nincs szükség a tejszínhab külön habzsákba töltésére. A szilikon tömítésnek
CP_kt179- struktur_12810392 Professzionális fólia a csokoládé, mousse, tejszínhab szerkezeti mintázatának ismételt kialakításához. Kemény műanyagból készült, méretei 36,5x56,5 cm. Használat után mossa ki vízzel és mosószerrel, majd törölje le papírtörlővel, semmiképpen
Koncentrált tojáslikőr ízesítő paszta fagylaltok, tejszínhab és pudingok ízesítésére - ezt az erős pasztát teasütemények vagy karácsonyi cukorkatöltelékek készítésekor is értékelni fogja. Súly 200g | Összetevők: glükózszirup, cukor, víz, sűrített tej,
CP_18047 MEC_13519243 A krémek, tejszínhabok, fagylaltok kiemelésére és ízesítésére használják ezt az eper ízű, aromájú és színű pasztát. A terméket cukrászdákban és pékségekben történő további feldolgozásra szánják. 1 kg alaphoz 80-120 g paszta szükséges, vagy
CP_KM1-struktur ondulee_12810390 Professzionális fólia a csokoládé, mousse, tejszínhab szerkezeti mintázatának ismételt kialakításához. Kemény műanyagból készült, méretei 36,5x56,5 cm. Használat után mossa ki vízzel és mosószerrel, majd törölje le papírtörlővel,
Koncentrált gyümölcspaszta - mangó - kiválóan alkalmas fagylaltalapok, tejszínhab, krémek stb. ízesítésére.Csomag súlya: 200 gÖsszetevők: mangó, glükóz-fruktóz szirup, cukor, savanyítószer: citrom- és almasav, víz, aroma, színezék: béta-karotin, sűrítőanyag:
A meggyes desszertek kedvelőinek ajánljuk ezt az ízesítő pasztát, amely krémekhez, tejszínhab sűrítőkhöz, akár semleges, akár joghurtos, túrós és egyéb cukrászati töltelékekhez alkalmas. Ha hallottál már gyümölcsdarabokkal készült termékről, akkor itt ez
Sűrített csokoládés paszta (26%) krémekben, tejszínhabban és fagylaltban való felhasználásra. Súly 13 kg | Összetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, alacsony zsírtartalmú kakaópor (26%), cukor, laktóz, savópor, mogyoró, E322 emulgeálószer - szója lecitin, aroma
Az ízesített paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabok szeder ízesítésére. Szederpaszta cukrászati termékek - krémek, fagylaltok, tejszínhab stb. ízesítésére. összetevők: cukor, glükózszirup, szeder - 19%, víz, citromsav, színezékek - antociánok, indigó, sűrítő pektin
Koncentrált banán ízesítésű paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Koncentrált banán ízesítő paszta tejszínhabhoz, tejszínhez, fagylalthoz darab banánnal, 15% banántartalom + 10% koncentrált banánlé. | Összetevők: cukor,
Fagylaltok, krémek, tejszínhabok ízesítésére szolgáló paszta magas karamellatartalommal. Telített, sötét, sűrű karamellás paszta cukrászkrémek, fagylaltok, tejszínhab és töltelékek ízesítésére. 50% karamell tartalom. Súly: 200 g összetevők: karamell (50%) (glükózszirup,
Áfonyapaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab darabos gyümölcsökkel történő ízesítésére. A könnyű gyümölcstorták gyártásához kínálunk egy koncentrált ízesítő pasztát - áfonya. A pasztát krémekben, fagylaltokban, tejszínhabban és semleges tejszínhabsűrítővel
A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja hozzá. További feldolgozásra szánt. A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja
Spatula 13 '= 33 cm - kiválóan alkalmas krémek, tészták, csokoládék és tejszínhab terjesztésére. Rozsdamentes acél műanyaggal kombinálva, mosogatógépben biztonságos
Keverék, amelyet a modern édességekhez használt könnyű krémek stabilizálására és ízesítésére használnak. A laza készítmény alkalmas a felvert tejszín rögzítésére, amely hozzáadja a banán aromát. A banánkeményítő krémek készítésére alkalmas könnyű szivacsos
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
Pisztácia ízesítő paszta krémekhez, töltelékekhez, tejszínhabhoz. Ízesítő paszta diódarabkákkal - egy másik drog az édesség szerelmeseinek. A vajkrémek, tejszínhabok, habtejszínhabok és praliné töltelékek minden változatának ízesítésére szolgál. | Nem származik
Egzotikus ízű porkeverék természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal. Egy másik exkluzív sűrítőanyag gyümölcsös ízzel - őszibarack és maracuja - egy finom kombináció aszalt gyümölcsökkel. Alkalmas desszertek, semifreddo, rouládák stb. töltésére. Ár
Sűrű barackpaszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Vastag olasz barackpaszta gyümölcsdarabokkal és sárgabarackléval - jégkrémek, felvert krémek vagy krémek ízesítésére. | Összetevők: cukor, glükózszirup, 15% sárgabarack,
Eperpaszta a fagylaltok, pudingok, tejszínhabok ízesítéséhez a vadon termő eper ízével. Krémekben, fagylaltokban és tejszínhabban használható sűrű ízesítő paszta, adagolása 60 g/1 kg alapanyag. Tartályonként 200 g-os kiszerelésben. Készült: Olaszországban
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítéséhez. Vanília paszta krémek, pudingok, fagylaltok, csokoládék, tejszínhab és egyéb édességek gyártására szolgáló termékek ízesítésére. | Súly: 200 g | Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, aromaanyagok, só, pektin,
Mangó paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. Koncentrált friss paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére - 15% mangópürét tartalmaz. Egy gyönyörű aranysárga szín, amely egyetlen harapással elvisz egzotikus távolságokra. | Készült Olaszországban, súlya
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez mangóval és sárgabarackkal. Tiszta keverék tejszínhab/tejszínhab ízesítésére és sűrítésére, fagyasztva szárított gyümölcsdarabokkal. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás
Ez a FunCakes ízesítő paszta finom zöld menta ízű, és ideális tejszínhab, tészta, vajkrém, bavarois, fagylalt és különböző töltelékek ízesítésére. | A FunCakes ízesített paszta hozzáadható a tésztákhoz, és sütéshez is alkalmas. Ideálisak piskótatészták vagy
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag ízletes krémek és töltelékek készítéséhez ananász ízesítéssel. Luxus cukrozatlan tejszínhab sűrítő - ananászos sűrítő. Mint az e sűrítőanyagoknál szokásos, az ömlesztett keverék egész szárított ananászdarabokat tartalmaz,
Pure Dawn All Natural Fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez. A laza keverék, hogy hozzon létre egy könnyű citromkrém alapú tejszínhab, adagolás egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml hideg vízbe, majd keverje bele a keményre vert tejszínhabot
Egzotikus ízpor keverék természetes ízekkel, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal. Egy másik exkluzív gyümölcs íz - őszibarack és maracuja - a szárított gyümölcs finom kombinációja. Klasszikusan keverjük össze a keverék 200 g-ját 200 ml hideg vízzel (a gyümölcsdarabok
Tisztán természetes Dawn All Natural alap - szilárdabb a finom krémek és töltelékek elkészítéséhez. Laza keverékkel könnyű tejszínhabot hozunk létre tejszínhab alapján, egyszerű adagolás - öntsünk 200 g keveréket 200 ml hideg vízzel, majd keverjük hozzá a felvert
Paszta ízesítésre fagylaltok, krémek, tejszínhab, kávé-tej ízű cappuccino. A paszta intenzív kávé-tejízével fagylaltot, krémet, tejszínhabot ízesíthet. A krémes cappuccino, a kávé klasszikus íze Olaszországot híressé tette. | Összetevők: glükózszirup, sűrített tej,
Fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére szolgáló paszta a vérnarancs ízével. Koncentrált piros narancs aroma paszta. Fagylaltok, tejszínhab, krémek ízesítésére - 60g 1 kg alapléhez. összetevők: glükózszirup, víz, cukor, narancslé koncentrátum 10%, citromsav,
Cseresznyepaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. A fekete cseresznye típusú amarena extra sűrű ízesítő paszta - cukrászati termékek, például fagylaltok, mousse-ok, krémek, tejszínhabok stb. ízesítésére szolgál. Az elkészítéshez csak tiszta és száraz
| | Az AKAI habverővel finom tejszínhabot, sima tésztát | vagy tojásfehérje habot készíthet. 6 | teljesítményfokozatot + TURBO funkciót kínál biztonsági | eszközzel. Van rajta egy gomb a tartozékok kioldásához, | és
A bársony torta tökéletesen krémes habja minden ünnepi asztalnál elbűvöl. A méz, tejszínhab és vanília finom illatú gyertya még a legerősebb diétázót is kíséretbe hozza. Dekoratív, két kanócos illatmécses fedeles üvegben mámorító illattal. Hogyan lehet biztosítani az
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag ízletes ananász ízű krémek és töltelékek készítéséhez. Fényűző, cukrozatlan tejszínhab sűrítő - ananászos sűrítő. Ahogy az ennél a sűrítőanyag-kínálatnál megszokott, az ömlesztett keverék egész szárított
DELÍCIA Tekerős kézi habverő Kiválóan alkalmas mindenféle szokásos felhabart ételek, főleg tejszínhabok, ritka tészta és has. elkészítéséhez. Első osztályú rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia
Átlátszó cukrászzacskó krémmel való díszítéshez. A díszítőzacskó használható torták, sütemények, édességek krémmel történő díszítésére, illetve kenőkre is a szendvicsek készítésekor,... | A díszítő zacskókat mindazok értékelni fogják, akik házi készítésű
Díszítő műanyag zsák 30 cm. Egyszerű megoldás a cookie-k díszítésére. Mindössze annyit kell tennie, hogy bármilyen nyomófejre tesszük, töltsük fel krémmel, és díszíthetjük a sütiket, édes vagy sós desszerteket, süteményeket, desszerteket, stb | | Anyag: műanyag -