Te lettél a Keresztanyukám acél medálos kulcstartó #1017012

Te lettél a Keresztanyukám acél medálos kulcstartó #1017012

Te lettél a Keresztanyukám acél medálos kulcstartó #1017012

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Te lettél a Keresztanyukám acél medálos kulcstartó - termékleírás

'Csak egy igazán különleges emberből válhat Keresztanya! Hálás vagyok, hogy az enyém Te lettél!' feliratos acél medálos kulcstartó Számotokra állítottunk össze egy kedves meglepetést!  

Pótanyuka, akinek a feladata a nagymamához hasonlóan a kényeztetés. Ugyanakkor erős kötelék, akihez nagyobbacska korban is bátran lehet tanácsért fordulni. Kiváló ajándék lehet keresztelőre, vagy bármikor, amikor elmondanád, fontos neked. Ezt a nagyszerű ajándék ötletünket egy gravírozott acél medál, és egy kulcstartó alkotja.

A kulcstartót egy téglalap alakú elegáns acél medál díszíti, amit lézer gravírozunk. Az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Termék Te lettél a Keresztanyukám acél medálos kulcstartó #1017012 csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Te lettél a Keresztanyukám acél medálos kulcstartó - termék paraméterei

Te lettél a Keresztanyukám acél medálos kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Te lettél a Keresztanyukám acél medálos kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Te lettél a Keresztanyukám acél medálos kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?