Te lettél az Anyukám acél medálos kulcstartó #1415369

Te lettél az Anyukám acél medálos kulcstartó #1415369

Te lettél az Anyukám acél medálos kulcstartó #1415369

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Te lettél az Anyukám acél medálos kulcstartó - termékleírás

'Csak egy igazán különleges emberből válhat Anya! Hálás vagyok, hogy az enyém Te lettél!'  acél téglaplap medálos kulcstartó A számotokra állítottunk össze egy kedves meglepetést!

Anya csak egy van. Anya, aki borogatja a homlokod, ha lázas vagy, aki izgul érted, amikor először mész be az óvoda, az iskola kapuján. Akinek akkor is kicsi maradsz, ha már vered a 170 centit és elhagytad a harmincat. Köszönd meg neki kulcstartónkkal, hogy van neked!

Ezt a nagyszerű ajándék ötletünket egy gravírozott acél medál, és egy acél kulcstartó alkotja.

A kulcstartót egy téglalap alakú elegáns acél medál díszíti, amit lézer gravírozunk. A nemesacél más néven orvosi fém medál nem allergizál, ezért fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Te lettél az Anyukám acél medálos kulcstartó #1415369 csoport termékei között található Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Te lettél az Anyukám acél medálos kulcstartó - termék paraméterei

Te lettél az Anyukám acél medálos kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Te lettél az Anyukám acél medálos kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Te lettél az Anyukám acél medálos kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?