Te vagy a hiányzó acél medálos páros kulcstartó

Te vagy a hiányzó acél medálos páros kulcstartó

Te vagy a hiányzó acél medálos páros kulcstartó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Te vagy a hiányzó acél medálos páros kulcstartó - termékleírás

'Te vagy a hiányzó darab a szívemből' feliratos acél téglalap medálos kulcstartó Számotokra állítottunk össze egy kedves meglepetést!

Különleges páros ajándékot készítettünk nektek, mellyel kifejezhetitek az összetartozásotokat. A két fél szív eggyé illeszkedik össze, miképpen Ti alkottok tökéletes párt, a köztetek lévő szeretetet és összhangot jelképezi a kulcstartó szett. Az a csodálatos érzést is magában rejti, amelyre ha igazán vigyáztok, örökké tart! Mondd el kulcstartónkkal, hogy szereted!

Ezt a nagyszerű ajándék ötletünket két gravírozott acél medál, és két acél kulcstartó alkotja.

A kulcstartót egy-egy téglalap alakú 42x24 mm méretű elegáns acél medál díszíti, amit lézer gravírozunk. Az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Te vagy a hiányzó acél medálos páros kulcstartó csoport termékei között található Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Te vagy a hiányzó acél medálos páros kulcstartó - termék paraméterei

Te vagy a hiányzó acél medálos páros kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Te vagy a hiányzó acél medálos páros kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Te vagy a hiányzó acél medálos páros kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?