Örökké a miénk acél medálos páros kulcstartó

Örökké a miénk acél medálos páros kulcstartó

Örökké a miénk acél medálos páros kulcstartó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Örökké a miénk acél medálos páros kulcstartó - termékleírás

'A tiéd, az enyém - Örökké a miénk' feliratos acél téglalap medálos kulcstartók Számotokra állítottunk össze egy kedves meglepetést!  

Különleges páros ajándékot készítettünk nektek, mellyel kifejezhetitek az összetartozásotokat. A két fél szív eggyé illeszkedik össze, miképpen Ti alkottok tökéletes párt, a köztetek lévő szeretetet és összhangot jelképezi a kulcstartó szett. Az a csodálatos érzést is magában rejti, amelyre ha igazán vigyáztok, örökké tart! Mondd el kulcstartónkkal, hogy szereted!

Ezt a nagyszerű ajándék ötletünket két gravírozott acél medál, és két acél kulcstartó alkotja.

A kulcstartókat egy-egy téglalap alakú 42x24 mm méretű elegáns acél medál díszíti, amit lézer gravírozunk. Az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Termék Örökké a miénk acél medálos páros kulcstartó termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Örökké a miénk acél medálos páros kulcstartó - termék paraméterei

Örökké a miénk acél medálos páros kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Örökké a miénk acél medálos páros kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Örökké a miénk acél medálos páros kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?