Olyan Felesége lenne acél medálos kulcstartó

Olyan Felesége lenne acél medálos kulcstartó

Olyan Felesége lenne acél medálos kulcstartó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Olyan Felesége lenne acél medálos kulcstartó - termékleírás

'Ha mindenkinek olyan Felesége lenne, mint te, akkor sokkal jobb hely lenne a világ!' feliratos acél medálos kulcstartó Számotokra állítottunk össze egy kedves meglepetést!

Ha az egymás iránt érzett szeretetünket mintába kéne rajzolni, borzasztóan bonyolult alakzatok jönnének ki belőle. Sokszor nem értjük, mit szeret egy emberen a másik, hogyan tudja elviselni, miért van az, hogy ők mégis jól kijönnek?! Az élet örök kérdései! Tökéletes ajándékot készítettünk ezekre az esetekre! 

Ezt a nagyszerű ajándék ötletünket egy gravírozott acél medál, és egy kulcstartó alkotja.

A kulcstartót egy téglalap alakú elegáns acél medál díszíti, amit lézer gravírozunk. Az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Olyan Felesége lenne acél medálos kulcstartó csoport termékei között található Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Olyan Felesége lenne acél medálos kulcstartó - termék paraméterei

Olyan Felesége lenne acél medálos kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Olyan Felesége lenne acél medálos kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Olyan Felesége lenne acél medálos kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?