Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR

Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR

Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 14 708 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR - termékleírás

Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR A merino egy kifinomult, nagyon finom, tiszta természetes rost, amelynek számos funkcionális tulajdonsága van. neuvedeno tartja vissza a szagDovodat. Felszívja a nedvességet és eltávolítja azt a testből. Nagyon lélegző és meleg, még nedvesen is. Könnyen karbantartható. A szál göndör, ezVenat kiváló szigetelő és hőszabályozó tulajdonságDovodkal rendelkezik. A rost fajlagos felülete megakadályozza a baktVenaiumDovod növekedését, és fDovodozott fizikai stressz hatására aktívan eltávolítja a nedvességet a testből. A szál védőréteggel rendelkezik, amely megakadályozza a szennyeződések felszívódását, ezVenat minden kopás után nem kell mosni. előnyök rugalmas A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenységnél. Gyorsan száradó Felszívja a felesleges nedvességet és eltávolítja az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és szárazon tartja, és kényelmessé teszi. AnyagDovod és karbantartás Anyag: 100% merinó - 160 g / m2 A sport- és műszaki ruházat élettartamának fenntartása Venadekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban annak az anyagnak a típusától és tulajdonságaitól függ, amelyből a terméket gyártják. Nadrágok » Sport nadrág » Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR

Termék Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR csoport termékei között található női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaNordblanc

Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR - ár és elérhetőség előzményei

Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR - egyéb érdekes termékek

Női thermo nadrág Nordblanc egyetVenatés rózsaszín NBWFL6874_KRR - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?