Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam

Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam

Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 77 525 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam - termékleírás

Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam A Front Flip biztonságban tartja az összes természetes elemet az oldalán, de lehetővé teszi, hogy elég közel maradjon ahhoz, hogy tökéletesen Enjoyhesse őket. Akár sípályán vagy snowboardozáson halad át, lejtve a dombDovod mentén, vagy csak Enjoyi az apreski bárat, ez a kabát mindig veled lesz. És azDovod, akik nem Venadekelnek a tél egész télen, nagyra Venatékelik azt a diszkrét és egyszerű kialakítását, amely lehetővé teszi a kabát viselését még a városban is. Robusztus, mégis Venaintés, kellemes anyag finomítással és kiváló paraméterekkel szemben ellenáll a szélnek és a víznek. A szellőzésnek köszönhetően hűvös lesz, még akkor is, ha a nap ragyog a lejtőn, vagy leesik lefelé a lejtés alatt. A funkcionális részleteket mindannyiunknak meg kell becsülni (belső zsebek, hószíjak, rugalmas ujjúak az ujjakon), és még mindig szexi leszel a porlasztóval. vízoszlop: 10 000 WP / permeabilitás: 10 000 MVP Rudolf Bionic Finish Öködik, tartós vízálló felső anyagból készült kivitelben egyszerű tervezés cipzárral védett cipzár Cserélhető hószíj szilikon hevederrel szellőzés a hónaljban kétirányú cipzárral egész bélelt két oldalsó cipzáras zsebbel síbVenalet zsebében belső táska Venatéktárgyakhoz és poharakhoz enyhén hosszúkás hátsó rész állítható ujjú az ujjakon Beépített rugalmas mandzsetta a kezén erős kabát letölthető képességgel Anyag : Fő: 100% poliészter, egyéb: 86% poliészter, 14% elasztán, bélés: 100% poliészter, kitöltés: 80 / 60g 100% poliészter A Kari Traa nemcsak az olimpiai Venamekből , hanem a sikeres sportmárkák kreatívjává vált . A női formákhoz illeszkedő sportruházat, valamint az aktív és sportos életmód követelményeinek kielégítése. A legtöbb Kari Traa termékeket úgy tervezték, hogy a tizenévesek viseljenek. A Merino gyapjúnak köszönhetően a mosoda meleg és ugyanakkor vékony és kényelmes. A Kari Traa kalapDovodat és kesztyűket is gyárt. Ha egyedi tervezésű női zakókat és nadrágot keres, akkor a megfelelő helyen is tartózkodik. A dzsekik és a nadrágDovod nem csak a formatervezésükhöz igazodnak, hanem az is, hogy a nőkre szabottak és tökéletesen illeszkednek. Sport széldzsekik, pulóverek, melltartók és rengeteg kiegészítő is megtalálható. Ideális, hogy aerobik, zumba, fonás, vagy csak futni akarsz. Teljesen egyedülálló a Kari Traa bras. A melltartókat úgy tervezték, hogy maximális sportolási kényelmet biztosítsanak. A hevederek megerősítettek, az egész melltartó szabadon vágva, gyorsan száradó szövetből készül és tökéletes rögzítő rendszerrel rendelkezik. A két szövet egyedülálló kombinációjának köszönhetően és a különböző sztreccs jelzéseknek köszönhetően megakadályozza a kellemetlen dudorDovodat, és így túlzott törést és törést eredményez. Még melltartó nélkül sem Enjoyte az ilyen sportkomfortot és a lehetőséget, hogy minden tevékenységet teljes sebességgel Enjoyhessen. Kabátok » Téli kabátok » Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam

Termék Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Kari Traa, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Kari Traa, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam - termék paraméterei

nagyságM
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaKari Traa
E-shopGamisport.hu

Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam - ár és elérhetőség előzményei

Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam - egyéb érdekes termékek

Női sport dzseki Kari Traa Front Flip Jam - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?