Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ

Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ

Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 34 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ - termékleírás

Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ Dámské outdoorové kalhoty NORDBLANC GO-GETTER vyrobené ze strečového materiálu DOUBLELITE - DOUBLE WEAVE s rychle schnoucí úpravou DRYFOR®.A NORDBLANC GO-GETTER szabadtéri nadrág tartós DOUBLELITE anyagból készült. Ez az anyag teljesen szélálló. Ennek köszönhetően ez a nadrág több mint 10 éve a legnépszerűbb nadrágok közé tartozik a kínálatunkban. Ez egy valóban prémium minőségű anyag, kiváló tulajdonságokkal. Az anyag szennyeződésmentes, gyorsan szárad és teljesen minimális karbantartást igényel. A nadrág kifinomult szabása, az UV-védelem, a derékszíjba rejtett levehető öv és a cipzáras zsebek teljes kényelmet biztosítanak extrém körülmények között és normál viselet során is. Alkalmas minden szabadtéri tevékenységhez, különösen túrázáshoz és kiránduláshoz. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően könnyedén túlélheti a többnapos túrázást is maximális kényelemben. Előnyök: ProdyšnéSegít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. Gyorsan száradóFelszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. ElasztikusA rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. UV védelemA felhasznált anyag kiszűri a nap UV-sugarait, és megvédi a bőrt káros hatásaitól. Technológia: DRYFOR® Funkcionális szál, amely felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. KETTŐS SZÖVÉSKönnyű, tartós anyag, amely kifejezetten kettős szövésű. Fő előnye a nagy szilárdság, tartósság és rugalmasság. Kiváló ellenállást biztosít a széllökésekkel szemben. Természetesen rendkívül légáteresztő, gyorsan száradó DRYFOR kezeléssel és UV-védelemmel rendelkezik. Nadrágok » Sport nadrág » Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ

Ezt a terméket a csoportban találja női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ termékcsoporthoz tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaNordblanc

Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ - ár és elérhetőség előzményei

Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ - egyéb érdekes termékek

Női könnyűsúlyú outdoor nadrág Nordblanc Go-Getter zöld NBSPL7625_PAZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?