Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete

Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete

Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 48 762 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete - termékleírás

Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete A Tempesta egy női, testhezálló kerékpáros kabát, amely egy rendkívül funkcionális 20/40 QuatroFLEX Extreme membránnal rendelkezik, amely a legzordabb természeti körülmények között is ellenáll. A kabát vízálló, szélálló, mégis nagyon lélegző. Speciális ívelt vágással rendelkezik a pengéken, rejtett szellőzőelemekkel. Az oldalán két cipzáras zseb található kétirányú cipzárral, amelyek könnyű hozzáférést és további szellőzést biztosítanak. Az ujjak sztreccsbetéttel rendelkeznek a könnyű felhúzás érdekében. Hátul meghosszabbított és cipzáras zsebbel rendelkezik. A Tempesta ideális esőkabát, ezért számos fényvisszaverő elemmel rendelkezik elöl és hátul is, amelyek a biztonságot szolgálják rossz látási viszonyok között. Anyag: YKK membrán 20 000 mm / 20 000 g/m2 Paraméterek: fényvisszaverő elemek hosszú fő cipzár vízálló cipzár minőségi csont cipzár Páratlan teljesítmény még a legesősebb napokon is Kabátok » Sport kabátok » Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete

Termék Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete csoport termékei között található Női kabátok, a márka gyártja Silvini.

Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, kerékpározás
MárkaSilvini

Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete - egyéb érdekes termékek

Női kerékpározás dzseki Silvini Vihar WJ2116 sötétkék / fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?