Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR

Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR

Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 25 334 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR - termékleírás

Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR Női NORDBLANC CREDIT szigetelt nadrág softshell anyagból, kényelmes mikrofleece-szel. Nagyon rugalmas és alkalmazkodik a mozgáshoz, víz- és szélálló. A szigetelt softshell nadrág háromrétegű SOFTSHIELD® 10000 membrán anyagból és mikrofleece-ből készült. Microa fleece tökéletes hőszigeteléssel és huzat elleni védelemmel rendelkezik - szélálló. A klasszikus vízálló nadrágokhoz hasonlóan védelmet nyújt, de a sztreccs anyagnak és a technikai feldolgozásnak köszönhetően nagyon meleg és kényelmes. A SOFTSHIELD nadrágok nagyon népszerűek sokoldalúságuk miatt, bármilyen téli szabadtéri tevékenységhez használhatja őket. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. TÜKRÖZŐ ELEMEK A fényvisszaverő elemek sokszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben. FELSZERELÉS biztonsági fényvisszaverő elemek nadrághúzás SOFTSHIELD® TERATEX® 10000 Funkcionális kültéri anyag igényes szabadtéri tevékenységekhez. Fő előnyei a rugalmasság, a hőszigetelés, a kiváló szél- és vízálló tulajdonságok, valamint a tökéletes légáteresztő képesség. Az anyag egy háromrétegű laminátumból áll, ahol az anyagok megfelelő kombinációja könnyű, puha, rugalmas, kiváló hőszigeteléssel rendelkező softshellt eredményez. 100% poliészter - SOFTSHIELD® 10000, vízoszlop 10 000 mm, légáteresztő képesség 10 000 g Nadrágok » Sport nadrág » Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR

Ez a termék a kategóriába tartozik női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR csoport termékei között található Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaNordblanc

Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR - ár és elérhetőség előzményei

Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR - egyéb érdekes termékek

Női hőszigetelt softshell nadrág NORDBLANC CREDIT rózsaszín NBFPL7959_PIR - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?