Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile

Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile

Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 116 319 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile - termékleírás

Mennyezeti lámpa Az Odile egy modern mennyezeti lámpa. Jó látni, hogy a két négyzet egyesül és új, kisebb négyzetet hoz létre. A mennyezeti lámpa alumíniumból készült és acél külsejű. Magassága 6 cm, hossza 96 cm, szélessége 56,6 cm. A mennyezeti lámpa nem cserélhető LED világítással rendelkezik. Fénykibocsátása 4900 lumen és 2700 - 5000 Kelvin. Ez igazi erőművé teszi! Szerencsére a fény a tompított távirányítóval is tompítható. Ez lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet egyszerű beállítását. Az Odile egy gyönyörű mennyezeti lámpa a nappalihoz, dolgozószobához vagy irodához. Valójában bárhová elhelyezheti, és ettől lesz olyan szép!

Termék Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Ez a termék a kategóriába tartozik Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Termék Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile csoport termékei között található LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus.

Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile - termék paraméterei

Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile - ár és elérhetőség előzményei

Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile - egyéb érdekes termékek

Mennyezeti lámpa acél LED-del és távirányítóval - Odile - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?