Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény

Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény

Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 529 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény - termékleírás

Mennyezeti lámpa Mane megfelel a nevének. A motorházteteje úgy néz ki, mintha a Holdra nézne. Nagyon egyedi mennyezeti lámpa! Műanyagból készül, durva holdszerkezettel. Átmérője 40 cm, magassága 10 cm. A szerelőlap átmérője 35 cm, magassága 2,5 cm. A sörény nem cserélhető LED világítással rendelkezik. Ennek fényárama 1600 lumen és 3000 - 5500 Kelvin. A mennyezeti lámpa a mellékelt távirányítóval tompítható. Így mindig maga határozza meg a szoba fényerejét. A lámpa világos színét a fehér fénytől a meleg fehér fényig is beállíthatja. A Mane egy gyönyörű mennyezeti lámpa a hálószobához, ezért úgy tűnik, hogy mindig a holdat nézed! De tökéletes a nappali, az irodai vagy az étkező alapvilágításaként is. Adjon egy belső atmoszférikus lámpát, mint például a Mane!

Termék Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Shada az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Shada, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Termék Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény csoport termékei között található LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Shada, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény - termék paraméterei

Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény - ár és elérhetőség előzményei

Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény - egyéb érdekes termékek

Mennyezeti lámpa fehér LED-del és fényerő-szabályozóval távirányítóval - Sörény - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?