A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 435 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Kész, tesztelt macaroon keverék. Ha Ön is belebolondult a macaron-jelenségbe, akkor mellékelünk egy kész keveréket az elkészítésükhöz. Csak öntsön vizet a poros keverékre, és keverje össze. A 'hercegi köldök', ahogy a makaronokat régen nevezték, díszes megjelenése érdekében a tésztát feloszthatjuk, és ételfestékkel színezhetjük, majd megsüthetjük. 1 kg -s kiszerelésben Elkészítési utasítások: Az 1 dkg keveréket és 200 g vizet (20°C) habverővel a legmagasabb fokozaton 5 percig verjük, sütőlemezre permetezzük, 60 percig pihentetjük (szárítjuk), 140-150°C-on 25 percig sütjük.
Kategória | Keverők |
Kész, tesztelt macaroon keverék. Ha Ön is belebolondult a macaron-jelenségbe, akkor mellékelünk egy kész keveréket az elkészítésükhöz. Csak öntsön vizet a poros keverékre, és keverje össze. A 'hercegi köldök', ahogy a makaronokat régen nevezték, díszes megjelenése
Bianca keverékkel való munka nagyon egyszerű: keverje össze 1 rész keveréket, 1 rész cukorkristályt és 1 rész vizet. Habverjük 3 percig. A legmagasabb ponton ezúttal még 1 cukrot ad hozzá a liszthez és 1 rész kókuszdióhoz (vagy diófélékhez), és még egy percig keverje fel. A
A Sandra mézeskalács keverék egy mézessütik készítéséhez. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült speciális mézhéjak előállítására terveztek cukrászati termékekhez. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom mézes ízűek, és az
Szandra Velvet teljes keveréke a népszerű öntött tészták piros színű előállításához. A csomag 1 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket. | RED VELVET RECEPT: | Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g
Univerzális cukrászati keverék. Univerzálisan alkalmazható keverék az öntött dörzsölt masszából készült termékek széles skálájához - süteményekhez, tortákhoz, báránykákhoz, muffinokhoz és tortahéjakhoz. Stabil és jól tartja a többi összetevőt, beleértve a
Kiváló minőségű keverék a fánkok és élesztős fánkok egyszerű és gyors előállításához. Jelentős tésztastabilitást biztosít a kelesztés és a sütés során. Amerika kedvenc fánkjainak, fánkjainak és fánkjainak keveréke tojás hozzáadása nélkül. Ideális
Kész keverék a sötét bevonáshoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét burkolathoz, amikor csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba
Speciális keverék, amely alkalmas kerek piskótatészták vagy tekercsek készítéséhez, amelyek a tojáslikőrös csúcsok, indiáner szeletek, vajas tekercsek, stb. elkészítésének alapját képezik. A Sandra BUFFY Komplet egy speciális keverék, amely alkalmas kerek piskóták vagy
Alapvető brownie-keverék - ehhez a keverékhez vizet, tojást és olajat adunk. A diófélék kedvelői diót vagy termobogyót is adhatnak hozzá. Súly 1 kgÖsszetevők: búzaliszt, cukor, kakaó, emelőanyag E450, E500, aroma.Száraz és hűvös helyen tárolja.Allergének: búzaliszt
Keverék sötét öntött mézeskalács készítéséhez - 5 kg | Keverék sötét öntött mézeskalács készítéséhez.1000 g mézeskalács-keverék, 140 g olaj, 500 g víz. Keverjük össze az összes nyersanyagot lirával az első fokozaton 4 percig. | A termék tartalmazhat laktózt, mivel
Narancs ízű piskótatészta keverék világos narancssárga színben. Gloria narancs keverék narancs ízű piskótatészta előállítására világos narancssárga színben. | Különféle édes sütemények készítésekor értékelni fogja az édes program keverékeit. Az ízesített keverékek
Keverék a klasszikus csokoládéval bevont sütemények, az úgynevezett moroccane vagy florentine készítéséhez. Édesített magvas keverék szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra tervezték. | Mennyiség: 1 kg | Javasolt eljárás: 1000 g Tunisanka keverék, 240 g víz
Aandra mézeskalács egy különleges cukrászhéjak készítésére alkalmas keverék. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült cukrászati termékekhez való speciális mézhéj előállítására terveztek. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom
Professzionális keverék könnyű sütemény Baker 15 kg-os gasztrocsomagolásban. Természetesen minden cukrásznak megvannak a saját módszerei. Ha azonban szeretné gyorsan megsütni a süteményt, felesleges munka nélkül (hó felverése, a tojássárgája keverékének bedörzsölése,
Laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 5 kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. | A Montana bevonat tulajdonságai: | - a teljes
Csokoládé ízű keverék lágy piskóta előállításához, sötétbarna színben. Gloria Csokoládé Prémium keverék lágy piskóta előállításához, csokoládé ízű, sötétbarna színben. | Különféle édes sütemények készítésekor értékelni fogja az édes program keverékeit. Az
Linzer tészta keverék. Keverék linzer tészta előállításához - mindkét klasszikus vágva vagy permetezve. Könnyű feldolgozás, kiváló eredmény. A tészta megtartja formáját és nem folyik, a sült ropogós, de szilárd, nem törik össze. Szállított súly 12500g | Receptek:
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A