A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: levesek mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez használjuk. Kiválóan alkalmas sertés, és báránysültek ízesítésére, továbbá kenyér és sós
Vegán, vegetáriánus.100% természetesség. Összetevők: víz, savanyúkáposzta* (káposzta* 95%, sárgarépa*, só), paradicsom*, krumpli*, sárgarépa*, áfonya* 1,5%, rizs liszt*, sült hagyma* (hagyma*, napraforgóolaj*), cukor*, repceolaj*, tengeri só, kömény* 0,07%, fűszerek*. *Bio
Érezze a spanyol nyár forróságát és frissüljön fel! Összetevők: paradicsompüré* 35%, kaliforniai paprika* 26,2%, víz, uborka* 12,7%, repceolaj*, tengeri só, pálinkaecet*, fűszerek*, cukor*. *- Az összetevők ökológiai gazdaságból származnak.Átlagos tápérték 100g
Tökéletes összetevője a leveseknek, salátáknak és töltött zöldségeknek. Durumbúza töret, gazdag rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban - B- és E-vitamin, valamint vas is található benne. Glikémiás indexe 46, míg a rizsé 70-90 körül van – közkedvelt diétás
Adalékmentes leves-és ételízesítő: Mesterszakácsok által összeállított receptúra alapján készült finom füvek, zöldségek, fűszerek harmonikus keveréke, kurkumával és B2-vitaminnal sárgítva. A termék só-és adalékmentes. Mesterséges színezéket, aromaanyagot,
Minőségi garancia: vegán, gluténmentes, laktózmentes, értékes élelmi rostokat tartalmaz. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, lisztet, keményítőt, színezéket és tartósítószert, ízfokozó adalékokat
A leveskocka kiválóan alkalmas zöldséges ételek; levesek, főzelékek, mártások, tészta és rizsköretek készítéséhez
Gluténmentes burgonyapehely. Felhasználása: burgonyapüréhez, levesekhez, sütikhezElkészítése: vízhez adjuk hozzá a burgonyapelyhet, majd közepes lángon kezdjük melegíteni és közben kevergessük. Krémesebbé tehetjük, ha növényi margarint és egy kis rizstejet adunk hozzá
A füstölt paprikát levesek, mártások, húsételek elkészítéséhez használjuk. Gulyás, pörkölt készítésénél alapvető összetevőként szolgál. Kellemesen édes ízvilágát a szárítás utáni füstöléstől kapta. Összetétele: füstölt fűszerpaprika 100 %
A fahéjnak édes, enyhén csípős íze van. Felhasználása gyümöcs levesekbe, italok készítéséhez, desszertekbe, húsételekbe és rizshez is használják. Összetétele: fahéj 100 %
A csomag tartalma 25 l leves készítéséhez elegendő. Elkészítés: egy púpozott evőkanál (20g) erőlevesport 1 liter vízben pár percig forralunk. Összetétel: tengeri só, tk. rizsliszt*, karotta*(5%), zeller*, póréhagyma*, hagyma*(2,5%), napraforgóolaj*, paradicsom*, petrezselyem*,
A madárszem chili apró, szárított erőteljesen csípős chilipaprika, melyet levesek és raguk ízesítésére ajánlunk
Reszelt narancshéjat helyettesítő fűszeres ízesítő. Édességek, levesek, szószok, lilakáposzta kíváló ízesítője
Húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, levesekhez, szószokhoz, öntetekhez. A feketebors a fűszerek világának sztárja, hiszen majdnem minden ételhez illik erőteljes, pikáns íze. A KOTÁNYI Feketebors aromákban, illóolajokban gazdag, így keveset kell belőle használni a kellemes, borsos
Felhasználása nagyon sokszínű. Levesek, saláták, sültek, vadas ételek, halételek, kőrözöttek fűszere is. Erős, aromája miatt óvatosan kell használni, mert túladagolva megváltoztatja az étel jellegét
Levesek, saláták, főzelékek, sültek, káposztás, burgonyás, sajtos, túrós ételek, kolbászfélék, körözöttek, puha sajtok, péksütemények, pogácsák ízesítője; a savanyúságok és a savanyú káposzta elengedhetetlen fűszere
Természetes sómentes zöldségkeverék, melyet bátran használhatunk levesek, konfitált húsok ízesítésére
A Fűszerész Őrölt citromhéj felhasználható süteményekhez, szószokhoz, levesekhez. Vegyszermentes
Termék összetétele: tápióka liszt. Liszt helyet levesek, mártások, főzelékek, gyümölcsszószok sűrítésére, puding készítésére, kenyér állagának javítására
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág. Tubusos 100 ml
Leveseket, pörkölteket, főzelékeket fűszerezhetünk vele, óriási előnye az őrölt paprikával szemben, hogy egyrészt ez íze kiteljesettebb, mint a fűszerpaprikáé, másrészt pácolásban, párolás előtti, nyers étkek (beefsteak, saláta) ízesítésében kiválthatatlan
Húsokhoz és a csirkéhez adott hagymaalapú mártásokhoz, levesekhez, egytálételekhez, salátákhoz. 45 g-os bio garam masala fűszerkeverék; Bio Berta termék indiai ételek ízésítéséhez
Japán, leggyakrabban levesekben használatos, búzalisztből készült tészta. Egyben a legszélesebb (4-6 mm) tészta Japánban. A szárítottat szobahőmérsékleten, gyári csomagolásban, a frisset pedig a felhasználásig hűtőben
Az Alce Nero levesfűszer-keverék pálmaolaj és élesztő nélkül készül, és olaszországi biogazdálkodásból származó, ásványi anyagokban gazdag, 7 fajta zöldséget tartalmaz. Összetevők: só, szárított burgonya (19,4%), kukorica liszt*, szárított zöldségek változó
Finom, pikáns íz jellemzi, amit szendvicsbe, levesbe, salátákba, főzelékekhez adhatunk. Magas C-vitamin tartalma miatt kiváló roboráló. A téli időszak felső légúti megbetegedései ellen nyújt segítséget a légzőszervek megtisztításával. Természetes vizelethajtó,
Mivel viszonylag gyorsan és könnyen puhul, így jól passzol levesekbe, különféle ragukba, hozzáadhatjuk a köretnek szánt rizshez, krumplihoz is. A földimogyoróból készíthető vaj mintájára a kesudióból is csinálhatunk vajat, amit levesekhez, szószokhoz adhatunk,
Instant kókusztejpor. Instant kókusztejpor. 60 gramm por egy nagy kókuszból kinyerhető kókusztejnek felel meg. Felhasználható turmixok és reggeli italok, levesek és sütemények készítéséhez. Sovány tejpor készítése: 100g kókusztejport oldjunk fel 400ml vízben. Sűrű tejpor
Instant kókusztejpor. Instant kókusztejpor. 60 gramm por egy nagy kókuszból kinyerhető kókusztejnek felel meg. Felhasználható turmixok és reggeli italok, levesek és sütemények készítéséhez. Sovány tejpor készítése: 100g kókusztejport oldjunk fel 400ml vízben. Sűrű tejpor
Miszó, mizó (miso): Erjesztett szójababkrém, levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja, igen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Fogyasszunk hetente legalább
Ízesítettlen, bio rizskása.Adalékanyagmentes.Gluténmentes. A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás során eltávolítják a korpa és a
A Bio rizskása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.Nem tartalmaz, mesterséges színezéket vagy egyéb vegyi anyagokat. Glutén, tej és szójamentes.Tárolási információ: száraz,
bio kukoricakása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.Nem tartalmaz, mesterséges színezéket vagy egyéb vegyi anyagokat. Glutén, tej és szójamentes.Egyszerűen és gyorsan
Vegán csicseriborsó liszt, levesek, növényi fasírt, levesbetét, szendvicskrémek készítéséhez. Szójaszósszal, fokhagymával, vöröshagymával, petrezselyemmel is fűszerezhető, humusz, falafel készítéséhez is. Vegán (vegetáriánus) 100% csicseriborsó. A csicseriborsót
Felhasználás: Kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben. Tápérték: nagyon sok vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E, F, K), ásványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz) enzimeket és illóolajat tartalmaz (kb. 40
GEFRO BALANCE GOMBA LEVESPOR Minőségi garancia: vegán, gluténmentes, laktózmentes, értékes élelmi rostokat tartalmaz. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, lisztet, keményítőt, színezéket és tartósítószert, ízfokozó adalékokat. Összetevők: élelmi rostok (zöldborsórost, inulin -
GEFRO BALANCE TASTE OF ASIA LEVESPOR SNACK LEVES - ÁZSIAI ÍZVILÁGÚ LEVESPOR Minőségi garancia: vegán, gluténmentes, laktózmentes, értékes élelmi rostokat tartalmaz. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, lisztet, keményítőt, színezéket és tartósítószert, ízfokozó adalékokat
Vegán, vegetáriánus.100% természetesség. Összetevők: víz, zöldségek* (sárgarépa, fejeskáposzta, burgonya, zöldbab, zöldborsó, édes paprika) 36%, paradicsompüré*, repceolaj*, fűszerek*, cukor*, tengeri só, rizsliszt*. *- Az összetevők ökológiai gazdaságból származnak
A vörös lencse nem igényel főzés előtti áztatást! Leves, főzelék, köret készíthető belőle, az indiai konyha egyik remek alapanyaga. A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék minden pozitívumával: főzés előtt nem kell beáztatni, sokkal gyorsabban megfő, mint más hüvelyesek
Enyhén csípős mustár. Salátaöntetek, levesek ízesítéséhez, hús- és hal-ételekhez kiváló
Felhasználható önálló leves készítésére, rizs, egyéb levesek, szószok ízesítésére. Adagolás: 1 kocka ½ l vízhez. Összetevők: tengeri só, pálmaolaj*, zöldségek* (14%) (hagyma*, karotta*, zeller*, petrezselyem*), nádcukor*, élesztőkivonat*, kurkuma, póréhagyma*,
A legnépszerűbb és legismertebb fűszer a világon. Íze csípős, illata jellegzetes. Levesek, húsételek, halételek, pácok, öntetek fűszere, a legtöbb fűszerkeverék alkotó eleme. Egyben és őrölve is fogyasztjuk
A kapor gyakori zöldfűszer a magyar konyhán. Készíthetünk belőle levest, mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele. A kaprot csokorba kötve frissen vásároljuk és csak
A fokhagyma számtalan étel nélkülözhetetlen összetevője. Kihagyhatatlan levesek, saláták, főzelékek, valamint sültek, vadhúsok, szószok ízesítésében. Ha egyszerűen és gyorsan szeretné ételét elkészíteni, nagy segítség lehet a foghagyma por
Erntes. Bio Zöldségleves Kocka Él.Mentes 6 dbÍzesítse és finomítsa a zöldségeket, leveseket, szószokat, pörkölteket, főzelékeket és sok más ételt finom élesztõmentes zöldséglevesünkkel
Felhasználása Felhasználható levesek (főleg krumpli- és gombaleves), főzelékek (krumpli-, bab-), mártások, húsételek, köztük szárnyas és vadhúsok, továbbá húskészítmények (kolbász, hurka), valamint borok ízesítésére. Kacsa, bárány, birka, ürü, továbbá grillételek,
Felhasználható levesek (főleg krumpli- és gombaleves), főzelékek (krumpli-, bab-), mártások, húsételek, köztük szárnyas és vadhúsok, továbbá húskészítmények (kolbász, hurka), valamint borok ízesítésére
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék, levesek, halak, húsételek ízesítéséhez
A Miso egy ízletes japán szója étel, amivel, egy gazdag, kielégítő levest főzhetünk. Ez a lágy ízű fehér miso leves hagyományos recept alapjánkészül. Fehér miso alap, tofuval és újhagymával
Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez. Hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel összekeverve, finom krémként pirítósra kenhető, ami egyben ízletes és egészséges.Gluténmentes
Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez. Hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel összekeverve, finom krémként pirítósra kenhető, ami egyben ízletes és egészséges.Gluténmentes
Sörélesztő, a B-vitaminok tárháza. Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez
Sörélesztő, a B-vitaminok tárháza. Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez
Zselésítő tulajdonsága miatt alkalmas pudingok, krémek, levesek, mártások készítéséhez is. Főleg az étel állagának kialakításában játszik szerepet
Összetevők: kókusztej, tápióka maltodextrin, gumiarábikum. Felhasználható levesekhez, szószokhoz, húsos és zöldséges egytálételekhez, valamint sütemények, kekszek, desszertek és italok készítéséhez. Kókusztej készítéséhez 2 evőkanál kókusztejport oldjon fel 2 dl meleg
Ízletes babfajta. Ajánljuk főzelékek, levesek, saláták és egytálételek készítésére, vagy előételként. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: kína-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1193kJ/284 kcal Zsír: 1,6 g Amelyből telített zsírsav: 0,2 g
Erőteljes, fűszeres ízű. Ajánljuk csíráztatásra, levesek, egytálételek, felfújtak, pürék készítésére, töltelékként. Nyomokban glutént tartalmazhat. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: kanada-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1280kJ/304 kcal Zsír:
Klasszikus, régóta termesztett babfajta, melyet ajánlunk egytálételek, levesek (minestrone) és saláták készítéséhez. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: kína-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1193kJ/284 kcal Zsír: 1,6 g Amelyből telített zsírsav: 0,2 g
A kölest fel lehet használni a levesek, pürék készítésére, vagy vegán 'húsgolyók' készítésére.. Összetevők: bio köles. Allergének: nyomokban szezámot és dióféléket tartalmazhat
Tökéletes levesekhez, thai curryhez, öntetekhez. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozót. Összetevők: Szardella Kivonat (68%) (Hal), Só, Cukor, Víz Allergéneket lásd az összetevőknél vastagon kiemelt betűkkel! Allergén: Dióféléket és
A 12 Fűszer Só felhasználása nagyon sokoldalú - levesek, saláták, szószok, egytálételek, sültek és még sok más finomítására kiváló. Egy kimondott klasszikus, ami nem hiányozhat a konyhájából
Instant levespor Japánból. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja a miso fogyasztása. Levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják
Köretként, levesnek, főzeléknek... Magas fehérje, keményítő és rosttartalmú hüvelyes. Íze dióra hasonlít. Allergén információ: A termék búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült
Összetevők: petrezselyem levél. Felhasználási javaslat: saláták, töltelékek, mártások, levesek ízesítéséhez