A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 923 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A vörös lencse nem igényel főzés előtti áztatást! Leves, főzelék, köret készíthető belőle, az indiai konyha egyik remek alapanyaga. A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék minden pozitívumával: főzés előtt nem kell beáztatni, sokkal gyorsabban megfő, mint más hüvelyesek és a lencsefélék közül a legkönnyebben tudjuk emészteni, mindenféle puffasztó hatás nélkül. Mindezt magas fehérje és alacsony szénhidrát tartalom mellett. Ideális saláta, krémleves, főzelék és pástétom alapanyag. Felhasználás előtt mossuk meg alaposan és távolítsuk el a sérült szemeket, valamint a szennyeződéseket. A többi száraz hüvelyessel ellentétben nem szükséges éjszakára hideg vízben áztatni, valamint a főzési ideje is lényegesen rövidebb, körülbelül 10-20 perc, amely alatt pürés állagú lesz.
Leves, főzelék, köret készíthető belőle. Az indiai konyha egyik remek alapanyaga. Főzés előtt beáztatást nem igényel.
Termék Klorofill vöröslencse 500 g EAN kóddal rendelkezik 5999881430110.
Kategória | Konyhák, Lencse, Lencsék, Levesek |
EAN | 5999881430110 |
A vörös lencse nem igényel főzés előtti áztatást! Leves, főzelék, köret készíthető belőle, az indiai konyha egyik remek alapanyaga. A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék minden pozitívumával: főzés előtt nem kell beáztatni, sokkal gyorsabban megfő, mint más hüvelyesek
Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő a lencse elkészítéséhez
Az indiai konyhában népszerű lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz érdekessé. Ajánljuk pástétomnak, köretnek, salátához, leveshez
Nagyon gyorsan megfő.Magas rost- és fehérjetartalom. A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának, hiszen nagyon könnyen és gyorsan
A kapor gyakori zöldfűszer a magyar konyhán. Készíthetünk belőle levest, mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele. A kaprot csokorba kötve frissen vásároljuk és csak
ACCURA Digitális konyhai mérleg 500 g Konyhai alapanyagok mérésére szolgál. Maximális terhelhetősége 500 g. A mérleg mérési pontossága 0,1 g. Tára funkcióval rendelkezik, lehetséges több alapanyag, egymás utáni lemérése egyetlen tálban. Kijelzőjén nagy számjegyek
Segítség a konyhában... A rizs az egyik legősibb gabonánk. Felhasználása igen sokrétű. Ez a termék megjelenésében és szemcse méretében leginkább a búzadarához hasonlít, ezért felhasználása is ennek megfelelő. Készíthetünk belőle pl. tejbegrízt, túrógombócot, vagy
A rizs teljes értékű, igen egészséges táplálék nem hiányozhat a kifinomult konyha alapanyagai közül
Csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverékáltalános konyhai használatra, világos típusú termékek készítéséhez Összetevők: búzaliszt, búzafehérje, élelmi rost, élelmi rost, zabpehelyliszt, resistens keményítő tejfehérje, búzakorpa, növényi olaj(recpe), étkezési sav:
100 g cukrot vagy 500 g lisztet szeretne közvetlenül, gyorsan és pontosan lemérni? Akkor használja a Royal Catering analóg konyhai mérlegét! A kerek számlapról könnyen leolvashatja a mérési eredményeket, anélkül, hogy sok beállítást kellene elvégeznie. A retro design minden
100 g cukrot vagy 500 g lisztet szeretne közvetlenül, gyorsan és pontosan lemérni? Akkor használja a Royal Catering analóg konyhai mérlegét! A kerek számlapról könnyen leolvashatja a mérési eredményeket, anélkül, hogy sok beállítást kellene elvégeznie. A retro design minden
Az egyik legismertebb természetes konyhai segédanyag. Kiválóan használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett vagy például emésztési panaszok kezelésére
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így a korpa és csíra részben
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják. Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza
Népszerű olasz köret tészta. Mind az olasz, mind a magyar konyhában kedvelt forma. Olasz elnevezése mára már nálunk is használatosabb. Leginkább pörköltek mellé ajánljuk. Durumlisztből készült prémium olasz termék
Aromás, illatos rizs, az igényes konyha nélkülözhetetlen eleme. Orientális, ázsiai ételek és illatos köret készíthető belőle. Hagyományos módon, kézi erővel vágják és csépelik. Főzési idő: kb. 15 perc. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: india-mezőgazdaság
Aromás, illatos rizs, az igényes konyha nélkülözhetetlen eleme. Orientális, ázsiai ételek és illatos köret készíthető belőle. Hagyományos módon, kézi erővel vágják és csépelik. Főzési idő: kb. 15 perc. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: india-mezőgazdaság
500 g Több féle magból álló magkeverékes sütőkeverék a rusztikus konyha kedvelőinek. A magos kenyér sokáig puha marad nem morzsálódik. Összetétel: Gluténmentes búzakeményítő, lenmag 12%, szezámmag 8%, tökmag 5%, napraforgómag 5%, dextróz, rizsliszt, burgonyarost, almarost,
Kerek kenyér forma 21 cm átmérőjű, 7,5 cm magas, körülbelül 500 g liszttel - 1 kg kenyérrel. Forma alkalmas arra, hogy egy dagasztott tésztát tradicionális kenyérré emeljünk, amely egyenletesen emelkedik az öntettel és kör alakú. A kenyér fémlemezre hajtva nemcsak szabályos