A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 759 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az Alce Nero levesfűszer-keverék pálmaolaj és élesztő nélkül készül, és olaszországi biogazdálkodásból származó, ásványi anyagokban gazdag, 7 fajta zöldséget tartalmaz. Összetevők: só, szárított burgonya (19,4%), kukorica liszt*, szárított zöldségek változó arányban* (10,3%) (hagyma, sárgarépa*, zeller*, bazsalikom*, petrezselyem*, paradicsom*, szerecsendió*.*Organikus. Allergének: zellert tartalmaz, glutént és laktózt tartalmazhat
Termék Alce Nero bio leves fűszerkeverék 120 g EAN kóddal van jelölve 8009004809598.
Kategória | Keverők, Levesek, Élesztő |
EAN | 8009004809598 |
Az Alce Nero levesfűszer-keverék pálmaolaj és élesztő nélkül készül, és olaszországi biogazdálkodásból származó, ásványi anyagokban gazdag, 7 fajta zöldséget tartalmaz. Összetevők: só, szárított burgonya (19,4%), kukorica liszt*, szárított zöldségek változó
A kölest fel lehet használni a levesek, pürék készítésére, vagy vegán 'húsgolyók' készítésére.. Összetevők: bio köles. Allergének: nyomokban szezámot és dióféléket tartalmazhat
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik, ahonnan az egész Földközi-tengeren terjed. A rostban és fehérjében gazdag, ideális a
Az Alce Nero zöldségkockákat pálmaolaj nélkül gyártják, és a recept, amelyet négyféle zöldséggel (hagyma, zeller, sárgarépa és petrezselyem) készítettek, különösen finom. Kényelmes, 10 kockát tartalmazó kiszerelésben elérhető. Összetevők: só, nádcukor*, dehidratált
A csomag tartalma 25 l leves készítéséhez elegendő. Elkészítés: egy púpozott evőkanál (20g) erőlevesport 1 liter vízben pár percig forralunk. Összetétel: tengeri só, tk. rizsliszt*, karotta*(5%), zeller*, póréhagyma*, hagyma*(2,5%), napraforgóolaj*, paradicsom*, petrezselyem*,
Az Alce Nero bio rizs kekszekben olasz rizst kevernek tönköllyel, kölessel, hajdinával, amarantha és quinoa magokkal. Tökéletes kenyér-helyettesítők. Enyhén melegítve is fogyaszthatók. Összetevők: barna rizs* (71%), tönkölybúza* (10%), köles* (6%), amaránt*, hajdina*, quinoa*
Természetes sómentes zöldségkeverék, melyet bátran használhatunk levesek, konfitált húsok ízesítésére
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Húsokhoz és a csirkéhez adott hagymaalapú mártásokhoz, levesekhez, egytálételekhez, salátákhoz. 45 g-os bio garam masala fűszerkeverék; Bio Berta termék indiai ételek ízésítéséhez
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
A kuszkusz Észak-Afrikában és Szicíliában elterjedt, durumbúza-szemekből álló étel. Az Alce Nero bio kuszkusz kizárólag 100%-os olasz durum búzából készül. Az Alce Nero azt javasolja, hogy szolgálja fel párolt hús, főtt zöldség és halak kísérőjeként, mint ahogy az
Leveseket, pörkölteket, főzelékeket fűszerezhetünk vele, óriási előnye az őrölt paprikával szemben, hogy egyrészt ez íze kiteljesettebb, mint a fűszerpaprikáé, másrészt pácolásban, párolás előtti, nyers étkek (beefsteak, saláta) ízesítésében kiválthatatlan
Az Alce Nero Fairtrade kakaópor tökéletes a sütemények, desszertek és italok készítéséhez. Összetevők: kakaópor*, savanyúság-szabályozó: kálium-karbonát.*Organikus
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra szűz olívaolaj * (17%), nádcukor*, müzli * (9,3%) (datolya*, szárított alma darabok*, tört
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
bio kukoricakása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.Nem tartalmaz, mesterséges színezéket vagy egyéb vegyi anyagokat. Glutén, tej és szójamentes.Egyszerűen és gyorsan
A Bio rizskása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.Nem tartalmaz, mesterséges színezéket vagy egyéb vegyi anyagokat. Glutén, tej és szójamentes.Tárolási információ: száraz,
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék, levesek, halak, húsételek ízesítéséhez
Alce Nero teljes kiőrlésű Nerone fekete rizs, nagy, fekete szemükkel tökéletesen illik a halas receptekhez. Ez a rizsfajta Kínából származik. Hosszú szárakkal és mély gyökérrendszerrel rendelkezik, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekről. Minden csomag
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza