A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 907 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az Alce Nero zöldségkockákat pálmaolaj nélkül gyártják, és a recept, amelyet négyféle zöldséggel (hagyma, zeller, sárgarépa és petrezselyem) készítettek, különösen finom. Kényelmes, 10 kockát tartalmazó kiszerelésben elérhető. Összetevők: só, nádcukor*, dehidratált zöldségek* (13,5%) (hagyma* 5%, zeller* 5%, sárgarépa* 3,2%, petrezselyem* 0,3%), kukoricakeményítő*, napraforgóolaj*, élesztőkivonat, fűszerek*. * Organikus. Allergének: zellert tartalmaz, glutént és laktózt tartalmazhat
Termék Alce Nero bio zöldség fűszerkocka 100 g hozzá van rendelve egy EAN kód 8009004811409.
Kategória | Zöldségek, Kocka, Levesek |
EAN | 8009004811409 |
Az Alce Nero zöldségkockákat pálmaolaj nélkül gyártják, és a recept, amelyet négyféle zöldséggel (hagyma, zeller, sárgarépa és petrezselyem) készítettek, különösen finom. Kényelmes, 10 kockát tartalmazó kiszerelésben elérhető. Összetevők: só, nádcukor*, dehidratált
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt csak melegíteni kell, ideális
Ennek a különleges receptnek köszönhetően 30%-ban tartalmaz hüvelyeseket (borsó, csicseriborsó, vörös lencse), gluténmentes, fehérje és rostforrás. Ideális kenyérpótlóként vagy snacknek. Enyhén melegítve is fogyaszthatók. Összetevők: barna rizs* (69,5%), hüvelyesek* (30%)
Erntes. Bio Zöldségleves Kocka Él.Mentes 6 dbÍzesítse és finomítsa a zöldségeket, leveseket, szószokat, pörkölteket, főzelékeket és sok más ételt finom élesztõmentes zöldséglevesünkkel
A pisztráng olyan farmokról származik, amelyeket csak a Tegorzo-patak forrásvízzel táplálnak. Ez a zöldövezet ideális szivárványos pisztráng tenyésztésére. A recept tiszta, és úgy tervezték, hogy a hal és a zöldség ízét változatlanul hagyja, és lehetővé teszi a gyermekek
Az Alce Nero levesfűszer-keverék pálmaolaj és élesztő nélkül készül, és olaszországi biogazdálkodásból származó, ásványi anyagokban gazdag, 7 fajta zöldséget tartalmaz. Összetevők: só, szárított burgonya (19,4%), kukorica liszt*, szárított zöldségek változó
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik, ahonnan az egész Földközi-tengeren terjed. A rostban és fehérjében gazdag, ideális a
A kölest fel lehet használni a levesek, pürék készítésére, vagy vegán 'húsgolyók' készítésére.. Összetevők: bio köles. Allergének: nyomokban szezámot és dióféléket tartalmazhat
Vegán, vegetáriánus.100% természetesség. Összetevők: víz, zöldségek* (sárgarépa, fejeskáposzta, burgonya, zöldbab, zöldborsó, édes paprika) 36%, paradicsompüré*, repceolaj*, fűszerek*, cukor*, tengeri só, rizsliszt*. *- Az összetevők ökológiai gazdaságból származnak
Instant levespor Japánból. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja a miso fogyasztása. Levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
Közepes viszkozitás jellemzi, tökéletes saláták, marinátok és grillek számára. A szőlőlé kizárólag a következő szőlőfajtákból származik: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta, Fortana és Montuni.A “Two Leaf” kategóriát az A.I.B (Assaggiatori Italiani
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A kész pürék és szószok készítéséhez kiválasztott
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, levesekhez, szószokhoz, öntetekhez. A feketebors a fűszerek világának sztárja, hiszen majdnem minden ételhez illik erőteljes, pikáns íze. A KOTÁNYI Feketebors aromákban, illóolajokban gazdag, így keveset kell belőle használni a kellemes, borsos
Természet adta gondoskodás. Zöldségeinket a teljes érés időszakában takarítjuk be, és késedelem nélkül feldolgozzuk, hogy megőrizzük kiváló minőségüket és tápértéküket
Tartalma: 3 kg friss zöldségnek megfelelő pasztinák kocka, sárgarépakocka, petrezselyemlevél, zellerlevél, vöröshagymaszelet és póréhagyma. Felhasználható: levesekhez, zöldköretnek és rizses ételek ízesítésére. A zöldségkeveréket felhasználás előtt 10 percig kell
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
A kuszkusz Észak-Afrikában és Szicíliában elterjedt, durumbúza-szemekből álló étel. Az Alce Nero bio kuszkusz kizárólag 100%-os olasz durum búzából készül. Az Alce Nero azt javasolja, hogy szolgálja fel párolt hús, főtt zöldség és halak kísérőjeként, mint ahogy az
Tökéletes összetevője a leveseknek, salátáknak és töltött zöldségeknek. Durumbúza töret, gazdag rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban - B- és E-vitamin, valamint vas is található benne. Glikémiás indexe 46, míg a rizsé 70-90 körül van – közkedvelt diétás
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló