A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 947 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló választás.Összetevők: Hámozott paradicsom*, Paradicsomlé**Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.Átlagos tápérték 100 g termékben:Energia 88 kJ/ 21 kcalZsír: 0,4 gEbből telített zsírsav: 0 gSzénhidrát: 2,9 gEbből cukor: 2,7 gFehérje: 1,1 gRost: 0,8 gSó: 0,04 gSzármazási hely: Olaszország
Termék Alce Nero bio paradicsom hámozott 400 g EAN kóddal van jelölve 8009004809468.
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
Összetevők: Paradicsom * (68%) (paradicsomszósz *, paradicsompép *, paradicsom-koncentrátum *), cukkini *, extra szűz olívaolaj * (4%) sárgarépa * (4%), hagyma * (4%), zeller * (3%), paprika *, só, fokhagyma *, bazsalikom *, nádcukor *
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt csak melegíteni kell, ideális
A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, illatanyagok és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. A paradicsomokat kiválogatják, megmossák és gőzhéjjal megpörgetik, pürésítik és koncentrálják. Az Alce Nero
A júliusban, augusztusban és szeptemberben betakarított paradicsomot az ízek, aromák és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Kiválasztás és mosás után gőzzel eltávolítjuk a héját a paradicsomról; csak utána a paradicsomot feldaraboljuk,
Az Alce Nero bazsalikomos paradicsompürék hosszúkás paradicsomból készülnek, amelyeket a Pó-Delta mintegy 30 gazdaságában termesztenek Ferrara és Ravenna tartományban. A megfelelő érettségi fokon betakarított paradicsomot átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az összes íz,
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A kész pürék és szószok készítéséhez kiválasztott
A tésztát paradicsommal és spenóttal színezik, így a tészta tökéletes az ízletes és színes receptekhez. Összetevők: durum búzadara liszt*, porított paradicsom* (3%), porított spenót* (2%). *Organikus. Allergének: glutént tartalmaz
Csak olasz paradicsommal készült, egyedülálló ízű. Próbálja ki tésztákkal! Összetevők: rehidrált szárított paradicsom*, napraforgóolaj*, paradicsompüré*, extra szűz olívaolaj* (3%), almaecet*, PDO Parmigiano Reggiano sajt* (tejszín*, só, oltó*), Pecorino sajt* (2,0%)
A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, az illat és a táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Az Alce Nero borsóval készült paradicsomszósz tökéletes az egyszerű, gyorsan elkészíthető fogások elkészítéséhez
Alce Nero Bolognese mártás olasz bio húsból készítik, hosszúkás paradicsommal, Ferrara és Ravenna tartomány Po Deltájában 30 gazdaságban termesztenek Gondosan válogatott, kiváló minőségű összetevőkből áll Összetevők: Paradicsom* (59%) Paradicsompép* Paradicsompüré*
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik, ahonnan az egész Földközi-tengeren terjed. A rostban és fehérjében gazdag, ideális a
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
A kuszkusz Észak-Afrikában és Szicíliában elterjedt, durumbúza-szemekből álló étel. Az Alce Nero bio kuszkusz kizárólag 100%-os olasz durum búzából készül. Az Alce Nero azt javasolja, hogy szolgálja fel párolt hús, főtt zöldség és halak kísérőjeként, mint ahogy az
Az Alce Nero Fairtrade kakaópor tökéletes a sütemények, desszertek és italok készítéséhez. Összetevők: kakaópor*, savanyúság-szabályozó: kálium-karbonát.*Organikus
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra szűz olívaolaj * (17%), nádcukor*, müzli * (9,3%) (datolya*, szárított alma darabok*, tört
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Alce Nero teljes kiőrlésű Nerone fekete rizs, nagy, fekete szemükkel tökéletesen illik a halas receptekhez. Ez a rizsfajta Kínából származik. Hosszú szárakkal és mély gyökérrendszerrel rendelkezik, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekről. Minden csomag
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza