Kerti bútor Malta antracit

Kerti bútor Malta antracit

Kerti bútor Malta antracit

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 153 273 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti bútor Malta antracit - termékleírás

A Malta technoratan bútorkészlet tökéletes terasz és kert, ahol minden nyári délutánt és hétvégét szívesen tölt majd el. Háromszemélyes kanapéból, két fotelből és dohányzóasztalból áll. Az üléseken és a háttámlákon párnák vannak, amelyek színben igazodnak az egészhez. Ennek köszönhetően a szett valóban elegánsnak tűnik. Az asztallap edzett üvegből készül, a szerkezet porszórt acélból készül. A készlet kiegészítéséhez megvásárolhatja az azonos színű Lord fotelt. A modul méretei (cm): Fotel: 76x65x66 Kanapé: 183x65x66 Dohányzóasztal: 85x48x37 JÓ TUDNI: *Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak *Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)

Termék Kerti bútor Malta antracit termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti bútor Malta antracit - termék paraméterei

Kerti bútor Malta antracit - ár és elérhetőség előzményei

Kerti bútor Malta antracit - egyéb érdekes termékek

Kerti bútor Malta antracit - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?