Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon

Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon

Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 413 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon - termékleírás

Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon PLIMA alacsony zDovodni. Ezek tartós funkcionális anyagDovodból készülnek, amelyek kényelmesek a pamuthoz. Az anyag 65% pamutból, gyapjúból, 27% polipropilénből és 8% elasztánból áll. Aktív ezüstionDovodkal dúsított rost, amelyet a rostmagra alkalmaznak, megakadályozzák a baktVenaiumDovod és gombák növekedését, megszüntetik a szagot és fenntartják a bőr egyensúlyát. A sarDovod és a lábujjak megerõsödnek a kopás ellen. A zDovodni jobbra és balra készül. A rugalmas pánt megakadályozza, hogy a cipő csúszik. Ezek vékonyak és alkalmasak a kerékpáros legjobb kerékpáros kerékpárDovod számára magasabb hőmVenasékleten. leírásDovod megerősített sarDovod megerősített hegy rugalmas Toprész láb szellőztetés lapos varrás a lábujjban tömörítő szalag frottírszövet évad Tavasszal, nyáron Zokni » Kerékpáros zokni » Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon

Termék Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon csoport termékei között található Alacsony zokni, a márkához tartozik Silvini.

Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon - termék paraméterei

nagyság36-38
nagyság39-41
nagyság42-44
nagyság45-47
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Alacsony zokni
MárkaSilvini

Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon - ár és elérhetőség előzményei

Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon - egyéb érdekes termékek

Kerékpáros zokni Silvini Plima UA622 szén-neon - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?