Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760

Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760

Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 77 857 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760 - termékleírás

Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760 Női kényelmes, közepes szabású bakancs megbízható GORE-TEX® időjárásvédelemmel és Vibram® külső talppal a túrázási teljesítményhez változó, alpesi terepen és változó körülmények között. Termék leírása: A termék leírása: A termék leírása: A termék leírása: A termék leírása: Megbízható védelem: Az Alp Trainer 2 egy modern, közepes szabású túracipő, amely megbízható védelmet nyújt a hosszú távú túrákhoz a zord terepen. Tartós, kiváló minőségű velúr felsőrésszel rendelkezik, a nyelvén strapabíró stretch betétekkel, valamint vízálló, lélegző GORE-TEX® Extended Comfort béléssel. Az erős gumi elülső sáv pedig további védelmet nyújt a sziklákkal és törmelékkel szemben. Kényelem és támogatás: A járási kényelemre tervezett cipő pontos, támogató illeszkedést biztosít, speciális női pataformával, amely követi a női láb egyedi formáját. Az egyenetlen terepen való gyalogláskor a boka szilárd tartását és az oldalirányú stabilitást a védő 3F rendszer garantálja, míg a puha Flex Collar növeli a boka mozgásterjedelmét, így nagyobb kényelmet biztosít lejtőn való gyalogláskor. A személyre szabható SALEWA® Multi Fit Footbed Plus (MFF+) talpbetét cserélhető rétegekkel lehetővé teszi a méret finomhangolását, a mászófűző pedig szoros illeszkedést biztosít egészen a lábujjakig. A vonal: Túrázás Használat: Túrázás Anyag: 1.pU bevonatú védőbélés, sztreccs anyag Talp: Vibram® Hike Approach Középső talp: Bélés: gore-Tex® kiterjesztett kényelem Súly: 482 g 3F System - anatómiailag elhelyezett oldalsó háromkarú merevítő a boka területén biztosítja a láb stabilitását.Mászó fűző - meghosszabbított fűzés a lábujjak felé a nagyobb kényelem érdekében.MFF talpbetét - a lábfej a test háromdimenziós része, amelyet a hossz, a szélesség és a magasság határoz meg. Csak a SALEWA kínál olyan talpbetétet, amely lehetővé teszi az egyéni beállítást a kényelmes és biztonságos tapadás érdekében. Cikkünk segít kiválasztani a túrabakancsot Trekkingcipő - magas vagy alacsony? Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760

Ez a termék a kategóriába tartozik Női cipő a márkától Salewa.

Termék Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760 csoport termékei között található Női csizma, márka kínálatában szerepel Salewa.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik Salewa.

Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760 - termék paraméterei

nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság9 UK
KategóriaCipők, Női cipő, Csizma, Csizmák, Női csizma, Trekking cipő
MárkaSalewa

Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760 - ár és elérhetőség előzményei

Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760 - egyéb érdekes termékek

Kék csizma Salewa Alp Trainer 2 MID GTX W 61383-8760 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?