Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet

Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet

Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 43 980 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet - termékleírás

ezért az árért 4 darabot is kap ezekből a székekből. alkalmas szabadtéri rendezvényekre, bankettek megrendezésére, gasztronómiai létesítményekben vagy akár a kertben az egyszerűség, a funkcionalitás és a magas színvonal kombinációja minőségi a szék teljes mértékű kényelmet nyújt Önnek miután a szék összecsukása minimális helyet foglal el, ezért nagyon kompakt a keret 25 mm átmérőjű csövekből készült < / li> a háttámla és az ülés biztosítja a kényelmes használatot nagyon masszív, legfeljebb 140 kg teherbírással 100% időjárásálló a székeket UV-szűrőkkel látták el vastag szilárd váz kiváló minőségű porfestékkel a lábak átfedéssel vannak felszerelve, hogy ne karcolják meg a felületet magasság háttámlával 85 cm ülésmagasság: 48 cm szélesség: 45 cm maximális terhelés: 140 kg-ig súly: 5 kg (egy szék súlya) anyaga: ülés és háttámla: minőségi műanyag profil: acélcső fi 25 mm festés: kiváló minőségű porfesték

Termék Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Domtextilu az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja Domtextilu, az eladó ajánlatában Bonu.hu.

Termék Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Domtextilu, az e-shopban megtalálod Bonu.hu.

Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet - termék paraméterei

Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet - ár és elérhetőség előzményei

Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet - egyéb érdekes termékek

Kedvezményes négy vendéglátószék-készlet - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?