Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér

Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér

Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 620 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér - termékleírás

A szék a szabadtéri rendezvények, bankettek, éttermek és kertek nélkülözhetetlen tartozéka. Az összecsukható szék tökéletes választás azoknak, akik értékelik az egyszerűséget, a funkcionalitást és a magas minőséget. Összecsukott állapotában minimális helyet foglal, és a háttámláján található praktikus fogantyúval szinte bárhová elrejthető. A rendkívül erős acél szerkezetnek és az erős HDPE műanyagnak köszönhetően tartós és időjárásálló. Minimális súlyával egyszerű a mozgatása, és felállítása is. Nem utolsósorban pedig könnyen tisztántartható, hiszen műanyag felülete van. Specifikációk:Színe: fehérAnyaga: kiváló minőségű műanyagVáza: acél cső 25 mmMagasság a háttámlával együtt: 85 cmMagasság az ülésig: 48 cmSzélesség:45 cmMax. terhelhetőség: 140 kgSúlya: 5 kg

Termék Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Domtextilu az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Domtextilu, az e-shopban megtalálod Bonu.hu.

Termék Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Domtextilu az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér - termék paraméterei

Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér - ár és elérhetőség előzményei

Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér - egyéb érdekes termékek

Összecsukható, hordozható műanyag szék - fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?