Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh

Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh

Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 42 512 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh - termékleírás

A HUZARO RANGER a számítógépes játékok legfiatalabb rajongói számára tervezett játékszékek sorozata. A Ranger 1.0 szék egy olyan szék, amely lehetővé teszi a kisebb gyermekek számára, hogy kényelmesen üljenek, akár házimunkát végeznek, akár kedvenc játékaikkal töltik szabadidejüket. A Ranger 1.0 szék egy kis modell, amelyben rengeteg lehetőség rejlik. A szék 80 cm és 150 cm közötti gyermekek számára alkalmas. A fotel a legfontosabb bútordarab minden gyerekszobában. A tanulás, a házi feladat, a számítógépes játékok és más, az íróasztalnál végzett tevékenységek nagyon időigényesek. Ezért olyan fontos, hogy a gyermeknek megfelelő kényelmet biztosítsunk. A Huzaro Ranger 1.0 játékszék nemcsak jól néz ki, de mindenekelőtt gondoskodik a megfelelő testtartásról. A szék váza természetes Timber FX anyagból készült, ami garantálja a biztonságot és a tartósságot. Termékeink minősége kulcsfontosságú számunkra. Rendszeres ellenőrzéseket végzünk annak érdekében, hogy a Huzaro ülések mindig a legmagasabb színvonalúak legyenek.Vastag cérna anyagot használtunk azokon a területeken, ahol a test a székhez tapad, nagyon tartós és kényelmes. A perforált kialakításnak köszönhetően az anyag sokkal több levegőt enged át. A Huge Mesh szövet minimalizálja az izzadást még a forró napokon is, és nagymértékben növeli a székben való ülés kényelmét. A kényelmes karfák puha, deformációálló anyagból készültek, és lehetővé teszik, hogy kényelmesen pihentesse karját. A kartámaszok megfelelő támaszt nyújtanak az alkaroknak, csökkentve a vállak és a gerinc terhelését. A maximális terhelhetőség 130 kg.

Termék Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh termékcsoporthoz tartozik Irodai székek, a márkához tartozik HUZARO, MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Irodai bútor, a márka gyártja HUZARO, MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh termékcsoporthoz tartozik Számítógépes játékok, márka kínálatában szerepel HUZARO, MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh - termék paraméterei

Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh - ár és elérhetőség előzményei

Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh - egyéb érdekes termékek

Irodai szék Huzaro Ranger 1.0 Grey Mesh - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?