Szék markadler Future 4.0 Grey Mesh

Szék markadler Future 4.0 Grey Mesh

Szék markadler Future 4.0 Grey Mesh

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 34 712 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szék markadler Future 4.0 Grey Mesh - termékleírás

A Markadler Expert 4.0 fotel ergonomikus, állítható irodai szék. A szék modern és funkcionális. Az ergonómia nemcsak a kényelmet és az elégedettséget növeli, hanem mindenekelőtt a munka termelékenységét. A fej és a nyak állítható háttámlája ellazítja a nyaki izmokat, és lehetővé teszi, hogy lazítson a számítógép mögött végzett hosszú munka során. A speciális alakú háttámla a hátadnak megfelelő helyzetet ad. A karfák lehetővé teszik a karok kényelmes lazítását, megfelelő támogatást nyújtanak az alkaron, és csökkentik a váll és a gerinc megterhelését. Az összecsukható lábtartó lehetővé teszi a lábak kényelmes kinyújtását, ellazulását és kikapcsolódását. A széknek Cradle Plus funkciója is van, vagyis lehetőség van a háttámla bármilyen helyzetbe hajtására. A fejtámla fel és le állítható, magassága gyorsan és kényelmesen változtatható. Szellőztetett, rendkívül tartós anyag, ahol a test a székkel szomszédos. Ez a technológia ötvözi a vonzó nyílást a legjobb minőségű anyagokkal és habokkal a tökéletes légáramlás biztosítása érdekében. Ez a megoldás biztosítja a frissességet, kényelmet és hűvösséget akár több órás használat során is. Öt poliuretán gumiból készült dupla kerék biztosítja a szabad mozgást a széken, a felhasznált anyagok pedig megvédik a padlót a karcolásoktól és a kopásoktól.  

Ezt a terméket a csoportban találja Irodai székek, a márkához tartozik HUZARO, MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Szék markadler Future 4.0 Grey Mesh termékcsoporthoz tartozik Irodai bútor, a márka gyártja HUZARO, MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Szék markadler Future 4.0 Grey Mesh - termék paraméterei

Szék markadler Future 4.0 Grey Mesh - ár és elérhetőség előzményei

Szék markadler Future 4.0 Grey Mesh - egyéb érdekes termékek

Szék markadler Future 4.0 Grey Mesh - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?