Íróasztal B-2 mini fehér

Íróasztal B-2 mini fehér

Íróasztal B-2 mini fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 710 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Íróasztal B-2 mini fehér - termékleírás

A B2 Mini munkaasztal olyan emberek számára készült, akik értékelik a minimalizmust és a funkcionalitást otthonukban. A klasszikus forma, amelyet az íróasztal alján használt kis polc tör meg, tökéletes kialakítás a rendkívüli megoldásokat keresők számára. A kiváló minőségű anyagok használata lehetővé tette egy olyan kivételes minőségű és kialakítású asztal létrehozását, amely még a legigényesebb vásárlóknak is tetszeni fog, és nem hagyja, hogy észrevétlenül elmenjen mellette. A B2 MINI egy rendkívül praktikus és bájos bútordarab, amelyet funkcionális megoldásokat igénylő belső terekbe terveztek, modern stílust hozva és keresett frissességet kölcsönözve nekik.

Termék Íróasztal B-2 mini fehér termékcsoporthoz tartozik Fehér íróasztalok a márkától MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Íróasztal B-2 mini fehér - termék paraméterei

Íróasztal B-2 mini fehér - ár és elérhetőség előzményei

Íróasztal B-2 mini fehér - egyéb érdekes termékek

Íróasztal B-2 mini fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?