Íróasztal Bolitarr tölgy artisan/fehér

Íróasztal Bolitarr tölgy artisan/fehér

Íróasztal Bolitarr tölgy artisan/fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 58 113 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Íróasztal Bolitarr tölgy artisan/fehér - termékleírás

A BOLITARR munkaasztal olyan felhasználók számára készült tervezés, akik értékelik a funkcionalitáshoz kapcsolódó minimalizmust. Ez egy rendkívül praktikus és bájos bútor, amelyet a legkisebb felhasználók szem előtt tartásával terveztek. Az artisan tölgy meleg díszítésével kiemelt fehér szín az asztalt tökéletesé teszi minden belső tér számára, stílust ad és kiegészíti az elrendezéseket. A tompított színek varázsát egyedi részletek hangsúlyozták. Finom ezüst műanyag fogantyúk, amelyek a vizuális funkciók mellett funkcionalitást adnak az elemnek és kiegészítik a bútorokat. A gyártáshoz használt anyagokat szigorúan választják ki és gondosan ellenőrzik, ennek köszönhetően biztosak vagyunk a bútorok szilárdságában és tartósságában. A kiváló minőségű laminált forgácslap használatának köszönhetően az íróasztal sok éven át ideális megoldás lesz, mind a gyermekszobában, mind az ifjúsági szobában. A karosszéria legnagyobb előnye a bútorok tájolásának megváltoztatásának lehetősége, amely lehetővé teszi a legproblémásabb helyiségek bármilyen elrendezését is, amelyek rendkívüli megoldásokat igényelnek. Különös figyelmet kell fordítani a bútorok magas funkcionalitására. Az íróasztalt polccal és szekrénnyel tervezték, amely lehetővé teszi nagy mennyiségű gyermekkincs tárolását. A nagy és tágas szekrény tökéletes hely lesz a könyvek vagy a laptop tárolására, míg az íróasztal felett elhelyezkedő széles polc lehetővé teszi, hogy minden kedvenc eszközét megjelenítse, miközben egyéni teret teremt gyermekünk számára. Ezenkívül az asztal egy nagy használható területtel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fiatal felfedezők számára, hogy szabadon tanulhassanak vagy tölthessék szabadidejüket. Mostantól mindez szórakoztatóvá teszi a házi feladatok elvégzését, és minden fiatal felhasználó élvezni fogja a tanulást - mindez a gyermekszobát egy pozitív érzelmekkel teli, hangulatos területté alakítja.

Termék Íróasztal Bolitarr tölgy artisan/fehér termékcsoporthoz tartozik Fehér íróasztalok a márkától MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Íróasztal Bolitarr tölgy artisan/fehér - termék paraméterei

Íróasztal Bolitarr tölgy artisan/fehér - ár és elérhetőség előzményei

Íróasztal Bolitarr tölgy artisan/fehér - egyéb érdekes termékek

Íróasztal Bolitarr tölgy artisan/fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?