Íróasztal B-1 mini fehér

Íróasztal B-1 mini fehér

Íróasztal B-1 mini fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 34 751 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Íróasztal B-1 mini fehér - termékleírás

Ha a tökéletes íróasztalt keresed egy ifjúsági szobába vagy irodába, akkor ez az! A B1 íróasztal egy klasszikus íróasztal és egy magas polc kombinációja, amely tökéletes a szokatlan megoldásokat keresők számára. A készlet kiváló minőségű, matt felületű laminált kartonból készült. Az íróasztal részét képező polc ideális megoldás lesz azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a minimalizmust, valamint könyvek vagy más kisebb tárgyak tárolására is alkalmas - mindezt egyetlen bútordarabon. Klasszikus színeivel az íróasztal tökéletes megoldás lesz az egyszerű belső terekbe, de alapként is szolgálhat a megszokottól eltérő dolgok létrehozásához. Egy másik előnye a LED-es világítás megvásárlásának lehetősége, amely munka vagy tanulás közben késő estig megvilágítja az íróasztalt anélkül, hogy az egész szobát be kellene világítani.

Termék Íróasztal B-1 mini fehér termékcsoporthoz tartozik Fehér íróasztalok a márkától MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Irodai bútor, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Íróasztal B-1 mini fehér - termék paraméterei

Íróasztal B-1 mini fehér - ár és elérhetőség előzményei

Íróasztal B-1 mini fehér - egyéb érdekes termékek

Íróasztal B-1 mini fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?