Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO

Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO

Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 61 477 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO - termékleírás

Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO A Nordblanc STATIC kabátot téli sportDovodhoz tervezték. TERATEX® 10000 vízálló stretch anyag, membránnal. A FURTHERM® hőszigetelő töltelék ideális hőVenazetet biztosít. Ebben a kabátban egész télen kitart, és minden olyan tevékenységet elvégez, amely általában tél. Áztatott kivitel, alkalmas mind a sípályához, mind a városhoz. Előnyök Rugalmas A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Üreges rost Maximális hőmVenasékleti kényelmet nyújt, és igényes időjárási körülmények között is felhalmozhatja az emberi test által kibocsátott hőt. Lélegző Segít a testhőmVenaséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít. Vízálló A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mVenatékben átélje a pillanat erejét. Szélálló Képes ellenállni az erős széllökéseknek és kényelmesen tartani magát feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. Felszerelés vízálló cipzárak szellőző cipzárak ágyéki öv rendszer levehető motorháztető levehető prémgallVena belső mellzseb AnyagDovod és karbantartás Külső anyag: 100% poliészter - TERATEX® 15000, vízoszlop 15 000 mm, légáteresztő képesség 15 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter A sport- és a technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása Venadekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen anyagból és milyen tulajdonságDovodkal rendelkezik a termék. Technológia FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Feszült időjárási körülmények között felhalmozódik a test hője, amelyet később Redo visszaenged, így segítve a szükséges testhőmVenaséklet fenntartását. Kényelmet és kényelmet garantál minden tevékenység során. TERATEX® 15000 membránmag Lasting membrán anyag, amely nagyon vízálló és légáteresztő. Véd az időjárás szeszélyei ellen. Megszünteti a széllökések behatolását, és kiemelkedik a víztaszító képességtől. Az ebből az anyagból készült termék minden igényes és extrém sporttevékenységhez alkalmas. Kabátok » Téli kabátok » Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO

Termék Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO termékcsoporthoz tartozik Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO - ár és elérhetőség előzményei

Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO - egyéb érdekes termékek

Férfi téli dzseki Nordblanc Static NBWJM7307_SOO - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?