Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN

Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN

Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 49 170 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN - termékleírás

Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN Ez a kabát különösen a tavaszi természetjárásDovod minden rajongójának készült. Ideális könnyű túrázáshoz és egyéb szabadtVenai tevékenységekhez a városban. A TERATEX® 20000 anyag megvédi Önt a váratlan esőtől és széltől. A vízálló cipzárak és a ragasztott varratDovod javítják a kabát vízállóságát. Hálós béléssel és szellőzéssel van ellátva a hónaljban. Akár este körbejárja az utat, akár biciklizik, a biztonsági fényvisszaverők biztosítják, hogy mindig látható legyen az úton. ELSheNYÖK SZÉLÁL LÓ Képes ellenállni az erős széllökéseknek és kényelmesen tartani magát feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VÍZÁL LÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mVenatékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETShe Segít a testhőmVenaséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít. TÜKRÖZShe ELEMEK A fényvisszaverő elemek sDovodszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben. Ragasztott varratDovod Selfs hőmVenasékletű ragasztott szalag alkalmazásával a tű varrása közbeni behatolása után keletkező furatDovod 100% -os gyógyulását Venajük el. Ez a terméket teljesen vízállóvá teszi, még az ilyen varratDovodkal rendelkező helyeken is. FELSZERELÉS vízálló cipzárak szellőző cipzárak ragasztott varratDovod biztonsági fényvisszaverő elemek ANYAGOK Külső anyag: 100% nylon - TERATEX® 20000 membránmag, vízoszlop 20 000 mm, légáteresztő képesség 20 000 g Bélés: 100% poliészter TECHNOLÓGIA TERATEX® 20000 MEMBRANE CORE A tökéletes membránanyag rendkívüli vízállósággal és légáteresztő képességgel rendelkezik. Az anyag kompromisszumDovod nélküli funkciója és a szuper víztaszító képesség védi a szélsőséges időjárási ingadozásDovodat. Az intelligens légáteresztő funkció kényelmes hőforgalmat kTendonál minden időjárás esetén. Az ebből az anyagból készült terméket nagyon igényes szabadtVenai tevékenységekhez és különösen extrém sporttevékenységekhez tervezték. Kabátok » Szabadtéri kabátok » Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Termék Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN termékcsoporthoz tartozik Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik
MárkaNordblanc

Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN - ár és elérhetőség előzményei

Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN - egyéb érdekes termékek

Férfi szabadtvenai dzseki Nordblanc Felidézni NBSJM7371_OIN - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?