Férfi póló Iron Aesthetics Stylish, fehér

Férfi póló Iron Aesthetics Stylish, fehér

Férfi póló Iron Aesthetics Stylish, fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 800 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi póló Iron Aesthetics Stylish, fehér - termékleírás

A fehér Stylish férfi póló lehetővé teszi, hogy jól nézz ki, miközben élvezheted a kényelmet az aktivitással töltött napokon. Egyesíti a divatos dizájnt a kivételes funkcionalitással. Könnyű és légáteresztő anyagból készült, amely gyorsan elvezeti a nedvességet a testtől, így egész nap száraz és komfortosan érezheted magad. A részletekre és a minőségre való odafigyeléssel készült, ami biztosítja a hosszú élettartamát. A lekerekített szegélyek elöl és hátul a csípőig érnek. Ennek a pólónak a kialakítása bármilyen öltözéket elegánssá és vonzóvá alakít. Inspirálódj, és tedd élettelibbé és stílusosabbá az életedet a Stylish pólóval.

Termék Férfi póló Iron Aesthetics Stylish, fehér termékcsoporthoz tartozik Férfi pólók, a márkához tartozik Iron Aesthetics, az e-shopban megtalálod IronAesthetics.hu és célja férfi.

Ezt a terméket a csoportban találja Fehér pólók, a márkához tartozik Iron Aesthetics, az e-shopban megtalálod IronAesthetics.hu és célja férfi.

Férfi póló Iron Aesthetics Stylish, fehér - termék paraméterei

Valamire tervezvemale
Kategóriapólók, Férfi pólók, Fehér pólók
MárkaIron Aesthetics
Valamire tervezveférfi
E-shopIronAesthetics.hu

Férfi póló Iron Aesthetics Stylish, fehér - ár és elérhetőség előzményei

Férfi póló Iron Aesthetics Stylish, fehér - egyéb érdekes termékek

Férfi póló Iron Aesthetics Stylish, fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?