Férfi póló Iron Aesthetics Simple, fehér

Férfi póló Iron Aesthetics Simple, fehér

Férfi póló Iron Aesthetics Simple, fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 970 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi póló Iron Aesthetics Simple, fehér - termékleírás

Ha az egyszerűséget és a maximális kényelmet részesíted előnyben, akkor a fehér színű Simple férfi pólónk a megfelelő számodra. Ez a póló kényelmes illeszkedést és elegáns megjelenést garantál. 100% pamutból készült, amely lehetővé teszi a bőr számára a lélegzést. A póló stílusos v-nyakkivágással rendelkezik, amely egyszerre elegáns és praktikus. Ez a póló alkalmas sporttevékenységekhez, mindennapi viseletre vagy szabadidőre. A Simple férfi póló mindent megad, ami a tökéletes megjelenéshez és kényelemhez szükséges.

Termék Férfi póló Iron Aesthetics Simple, fehér csoport termékei között található Férfi pólók, a márkához tartozik Iron Aesthetics, az e-shopban megtalálod IronAesthetics.hu és célja férfi.

Ezt a terméket a csoportban találja Fehér pólók, a márkához tartozik Iron Aesthetics, az e-shopban megtalálod IronAesthetics.hu és célja férfi.

Férfi póló Iron Aesthetics Simple, fehér - termék paraméterei

Valamire tervezvemale
Kategóriapólók, Férfi pólók, Fehér pólók
MárkaIron Aesthetics
Valamire tervezveférfi
E-shopIronAesthetics.hu

Férfi póló Iron Aesthetics Simple, fehér - ár és elérhetőség előzményei

Férfi póló Iron Aesthetics Simple, fehér - egyéb érdekes termékek

Férfi póló Iron Aesthetics Simple, fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?