Funkcionális póló Iron Aesthetics Evolution, fehér

Funkcionális póló Iron Aesthetics Evolution, fehér

Funkcionális póló Iron Aesthetics Evolution, fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 810 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Funkcionális póló Iron Aesthetics Evolution, fehér - termékleírás

A hihetetlenül könnyű és légáteresztő anyagának köszönhetően a fehér Evolution funkcionális póló nagyszerű viselési élményt nyújt. A kényelem mellett az izzadtság hatékony elvezetésének és gyors száradásának képességével is meggyőz. A szellőző nyílások a hónaljban gondoskodnak a kiváló légáteresztésről. Az Evolution rövid ujjú póló testhezálló szabással rendelkezik. Széles mozgásterjedelmet biztosít, és tökéletesen alkalmazkodik az alakhoz. A ráadás a fényvisszaverő Iron Aesthetics logó, amely javítja a láthatóságot rossz körülmények között. Könnyedén edzhetsz benne, de a hosszú állóképességi edzéseket is maximális elkötelezettséggel végezheted.

Termék Funkcionális póló Iron Aesthetics Evolution, fehér csoport termékei között található Férfi pólók, a márkához tartozik Iron Aesthetics, az e-shopban megtalálod IronAesthetics.hu és célja férfi.

Ezt a terméket a csoportban találja Fehér pólók, a márkához tartozik Iron Aesthetics, az e-shopban megtalálod IronAesthetics.hu és célja férfi.

Funkcionális póló Iron Aesthetics Evolution, fehér - termék paraméterei

Valamire tervezvemale
Kategóriapólók, Férfi pólók, Fehér pólók
MárkaIron Aesthetics
Valamire tervezveférfi
E-shopIronAesthetics.hu

Funkcionális póló Iron Aesthetics Evolution, fehér - ár és elérhetőség előzményei

Funkcionális póló Iron Aesthetics Evolution, fehér - egyéb érdekes termékek

Funkcionális póló Iron Aesthetics Evolution, fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?