Férfi sportpóló Iron Aesthetics Circle, fehér

Férfi sportpóló Iron Aesthetics Circle, fehér

Férfi sportpóló Iron Aesthetics Circle, fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 570 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi sportpóló Iron Aesthetics Circle, fehér - termékleírás

A fehér férfi Circle sportpóló nemcsak az elegancia szimbóluma, hanem megbízható társ a mindennapi mozgás során is. 100% pamutból készült, ami maximális kényelmet biztosít sportolás közben. Rendkívüli légáteresztő képességet és kényelmet garantál. A Circle póló modern, mégis klasszikus szabásával úgy van kialakítva, hogy minden alakhoz jól illeszkedjen. Karcsú vonalvezetése kiemeli a sportos stílust, és optimális mozgást biztosít korlátozások nélkül. Ideális sporttevékenységekhez, alkalmi viselethez vagy akár a szabadidős stílus részeként is. Minden helyzetben kényelmesen és magabiztosan érezheted magad benne.

Termék Férfi sportpóló Iron Aesthetics Circle, fehér csoport termékei között található Férfi pólók, a márkához tartozik Iron Aesthetics, az e-shopban megtalálod IronAesthetics.hu és célja férfi.

Ezt a terméket a csoportban találja Fehér pólók, a márkához tartozik Iron Aesthetics, az e-shopban megtalálod IronAesthetics.hu és célja férfi.

Férfi sportpóló Iron Aesthetics Circle, fehér - termék paraméterei

Valamire tervezvemale
Kategóriapólók, Férfi pólók, Fehér pólók
MárkaIron Aesthetics
Valamire tervezveférfi
E-shopIronAesthetics.hu

Férfi sportpóló Iron Aesthetics Circle, fehér - ár és elérhetőség előzményei

Férfi sportpóló Iron Aesthetics Circle, fehér - egyéb érdekes termékek

Férfi sportpóló Iron Aesthetics Circle, fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?