Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM

Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM

Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 50 730 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM - termékleírás

Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM A NORDBLANC COMPASS férfi outdoor kabát ideális, különösen a tavaszi és őszi hónapokban. Vízálló, rugalmas és tartós TERATEX® 15000 anyagból készült. Nagyszerű a nagyobb kihívást jelentő körülmények között is, ahol megvéd a váratlan esőtől és széltől. Ez a hálós bélésű outdoor kabát különösen alkalmas a tavaszi és őszi hónapokban, vagy nyáron a magasabb hegyekbe, ahol hó lepheti meg. A hónaljban cipzáras szellőzéssel van ellátva. Megbízhatóan védi Önt hosszabb túrákon és rövidebb vidéki kirándulásokon. Kialakításának köszönhetően természetesen a városba is alkalmas. A kiváló minőségű TERATEX® 15000 rugalmas anyag alkalmazkodik minden mozdulatához. Nagyon tartós, légáteresztő és vízálló, így kedvezőtlen és változékony időjárás esetén is alkalmas. A vízálló cipzárak és a ragasztott varratok jelentősen javítják a kabát vízállóságát. SZÉLÁLLÓ Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. TÜKRÖZŐ ELEMEK A fényvisszaverő elemek sokszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben.   Ragasztott varratok Magas hőmérsékletű ragasztott szalag alkalmazásával a tű varrása közbeni behatolása után keletkező furatok 100% -os gyógyulását érjük el. Ez a terméket teljesen vízállóvá teszi, még az ilyen varratokkal rendelkező helyeken is. FELSZERELÉS vízálló cipzárak szellőző cipzárak ragasztott varratok biztonsági fényvisszaverő elemek Felső anyag: tERATEX® 15000 membrán mag, vízoszlop 15 000 mm, légáteresztő képesség 15 000 g Bélés: 100% poliészter Kabátok » Szabadtéri kabátok » Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM

Termék Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM termékcsoporthoz tartozik Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Férfi kabátok
MárkaNordblanc

Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM - egyéb érdekes termékek

Férfi kültéri kabát Nordblanc COMPASS kék NBSJM7890_SRM - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?