Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA

Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA

Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 032 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA - termékleírás

Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA Férfi könnyű softshell dzseki NORDBLANC DYNAMICAL kiváló minőségű háromrétegű SOFTSHIELD10000 membrán anyagból. Szélálló, vízálló, tökéletesen rugalmas és alkalmazkodik a mozgáshoz. A könnyű softshell dzseki kiváló minőségű, háromrétegű SOFTSHIELD10000 membrán anyagból készült. Kiváló szél- és vízálló tulajdonságainak köszönhetően kiváló védelmet nyújt kültéri környezetben. A nagy sztreccsnek köszönhetően nagyon kényelmes. Minden szabadidősporthoz és szabadtéri tevékenységhez használható, jó és rossz időben egyaránt. Tökéletesen megmunkált és előformázott ujjakkal. A kabát alkalmas a tavaszi és őszi melegebb napokra. A SOFTSHIELD kabát népszerű a sokoldalúsága miatt, használhatja kerékpáron, természetjáráson vagy a városban. SZÉLÁLLÓ Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. TÜKRÖZŐ ELEMEK A fényvisszaverő elemek sokszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben. FELSZERELÉS biztonsági fényvisszaverő elemek TECHNOLÓGIA DRYFOR Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. SOFTSHIELD TERATEX 10000 Funkcionális kültéri anyag igényes szabadtéri tevékenységekhez. Fő előnyei a rugalmasság, a hőszigetelés, a kiváló szél- és vízálló tulajdonságok, valamint a tökéletes légáteresztő képesség. Az anyag egy háromrétegű laminátumból áll, ahol az anyagok megfelelő kombinációja könnyű, puha, rugalmas, kiváló hőszigeteléssel rendelkező softshellt eredményez. Kabátok » Softshell kabátok » Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Termék Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA termékcsoporthoz tartozik Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik
MárkaNordblanc

Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA - ár és elérhetőség előzményei

Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA - egyéb érdekes termékek

Férfi könnyű softshell kabát Nordblanc DYNAMICAL kék NBWSM7772_MRA - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?