Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete

Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete

Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 031 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete - termékleírás

Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete SKIL zökkenőmentes tömörítő funkcionális fehVenanemű, amely soha nem fog elárulni. A tömörítésnek köszönhetően a teljesítménye jobb lesz. Az antibakteriális, nem törékeny felületű polipropilén mikroszálas anyagDovod megbízhatóan leeresztik a verejtékeket a bőrfelületről a felületre vagy más ruházati rétegekbe. A 3D tVenarendszer biztosítja a szükséges komfortot. Az egyedi kivitelezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden karakterhez. ANYAG: 60% POLIAMID, 35% POLIPROPILÉN, 5% ELASTAN 1. izzadásvédelem A fDovodozott verejtékképződés a mellek között félúton az aktív réteget átviszi a bőrből vagy más rétegekbe. Az elszigetelt antibakteriális ezüstionDovod a mikroszálakban csökkentik a sporttevékenység kellemetlen szagát 2. a verejtékezéstől való védelem A fDovodozott verejtékgyártás a hónaljban a bőr aktív 3D rétegét hordozza. Az Venaintetlen antibakteriális ezüstion-hatásnak köszönhetően a mikroszálas szövetben az aktív sport kellemetlen szaga csökken. 3. A könnyű hajlítás támogatása Kötött kesztyű a kar sportolásához 4. A hasi izmDovod és a csípő kompressziós támogatása A has és a csípő viszonylag tömörítő funkcióval rendelkezik a megkötött elasztán és célzott anatómiai alakú területek miatt 5. mechanikai védelem alakú laminált rész, ahol a teljes alkar és a csukló területét ütés ellen védik 6. megerősített vállvédő a fizikai törés ellen A formázott laminált kötöttáru a varrat nélküli technológiával kombinálva megkülönböztető védőkörzetet teremt az egész váll környékén, védve az egész széles deltoid izomot. 7. Megnövelt hővédelem a váz részében levő polipropilén mikroszálerősítéssel előállított többszörös levegőcsatornák elősegítik a saját hő felhalmozódását 8. erősítés a fizikai törzs ellen Réteges kötött szövet, amely megvédi a könyökét. 9. Vékonyabb varratDovod póló varrat nélküli technológiával készül - minimális számú varrás. A szükséges varratDovod csak laposak, ezVenat nem nyomnak, és csak az ujjakon vannak. Anyag 260 g zökkenőmentes A fVenafiak elszántsága Sheszi / téli évszakDovod A dl típusa Szín fekete Thermo » Hosszú alsónadrágok » Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete

Ezt a terméket a csoportban találja Fehérnemű -, a márka gyártja Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete termékcsoporthoz tartozik Funkcionális fehérnemű a márkától Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete - termék paraméterei

nagyságL/XL
nagyságS / M
nagyságXS / S
nagyságXXL / XXXL
nagyságXXS / XS
KategóriaFehérnemű, Fehérnemű -, Funkcionális fehérnemű
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete - egyéb érdekes termékek

Fehérnemű Lasting SKIL 9090 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?