Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete

Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete

Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 846 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete - termékleírás

Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete Waury nők zökkenőmentes fehVenanemű gyapjú luxus, hogy azonnal beleszeret. Megbízhatóan elvezeti izzadságot a bőrről és a természetes 16 mikronos merinó biztosítja a tökéletes hőkomfort. Rendkívül rugalmas anyagból lehetővé teszi a könnyű öntettel. Tökéletesen módosított gyapjúszövet, amely bizonyosan nem könnyen karcolódik, és körülveszi a lábát. Anyag: 70% Merino gyapjú, 30% nejlon / nylon Szín: Fekete Thermo » Hosszú alsónadrágok » Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete

Termék Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete termékcsoporthoz tartozik Fehérnemű -, a márka gyártja Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női fehérnemű, márka kínálatában szerepel Lasting az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Termék Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete termékcsoporthoz tartozik Női alsónadrág, a márkához tartozik Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete - termék paraméterei

nagyságL/XL
nagyságS / M
nagyságXXL / XXXL
nagyságXXS / XS
KategóriaFehérnemű, Fehérnemű -, Női fehérnemű, Női alsónadrág
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete - egyéb érdekes termékek

Női gyapjú fehérnemű Lasting Waury 9090 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?