Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete

Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete

Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete - termékleírás

Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete ATAKA női 100% merinó alsónadrág. Női hosszú alsónadrág, egész évben használható különféle tevékenységekben. Egyrétegű sima, könnyű kötött anyagú, lapos varratú 'lapos' és bDovoda mandzsetta, amely megakadályozza a nadrág kiszívását vagy sodrását. Maximális kényelem a kiváló nedvességelvezetésnek köszönhetően. Ez a finom merinó gyapjú nem karcolódik és nem viszket. ANYAG: 100% MERINO GYAPJÚ, 160 g Thermo » Hosszú alsónadrágok » Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete

Termék Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete csoport termékei között található Fehérnemű -, a márka gyártja Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női fehérnemű, márka kínálatában szerepel Lasting az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Termék Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete termékcsoporthoz tartozik Női alsónadrág, a márkához tartozik Lasting, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
KategóriaFehérnemű, Fehérnemű -, Női fehérnemű, Női alsónadrág
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete - egyéb érdekes termékek

Női merino fehérnemű Lasting Ataka fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?